C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego. Na prawym przedramieniu wielka i paskudna blizna, ukrywana metamorfomagią i ubraniami
Podoba mi się wygląd i poza, nie podoba mi się kadr. Denerwuje mnie ta ściana po lewej i ucięty bark, wolałabym przesunąć postać, nawet kosztem centrowania na twarzy. Kolorki super, ale jest tu jakieś ziarno i nie potrafię rozgryźć czy to ubytek na jakości, czy celowy zabieg (co w sumie działa na korzyść :D). Niemniej daję 7 bo ten ucięty bark mnie mierzi niesamowicie
C. szczególne : wysoki i szczupłej postury | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie | chodzi w garniturowych spodniach i ciemnych koszulach zamiast szat
C. szczególne : Pierścień na palcu lewej ręki (pochłaniacz magii), podłużna blizna na prawym przedramieniu, skórzana rękawiczka na prawej ręce zakrywająca objętą martwicą dłoń (klątwa)
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; rozległa blizna na ramieniu po rozszczepieniu w Kolumbii; obrączka
C. szczególne : Piegi, tatuaże na całym ciele, kolczyki, od czasu do czasu makijaż i pomalowane paznokcie. Często farbowane włosy, aktualnie brąz wchodzący w czerń. Chorobliwie biała cera. Krzyż Dilys na łańcuszku na szyi.
C. szczególne : Pierścień na palcu lewej ręki (pochłaniacz magii), podłużna blizna na prawym przedramieniu, skórzana rękawiczka na prawej ręce zakrywająca objętą martwicą dłoń (klątwa)
9, ogólnie podoba mi się bardziej foto Olivera niż Vanessy (mam wrażenie, czy u niej jest jakaś gorsza jakość?) To Olivera jest BOSKIE tho, minimalnie mi przeszkadza ucięta łapka, ale dla takiego foto warto na to przymknąć oko
Nawet uroczy na swój sposób, ale poprzedniego nie przebije i o ile z prawej strony to nie przeszkadza, tak ta ucięta ręka z lewej trochę denerwuje. Czemu bawisz się w Boyda? 7/10
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek), obrączka z białego złota na palcu serdecznym lewej dłoni
C. szczególne : szeroki uśmiech, roziskrzone spojrzenie, głośny śmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, wyraźnie zarysowane kości policzkowe, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy