C. szczególne : podobny do Camaela, wręcz myląco gdyby nie oczy i pieprzyk nad górną wargą | pachnie perfumami z nutą sosny | nosi super buty, które tworzą za nim kwiatkowy korowód | zawsze ma kolorowe okularki na nosie
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; rozległa blizna na ramieniu po rozszczepieniu; obrączka
Przeprowadzam się do Doliny znowu i zostawiam dom w Hogsmeade Tobie i Nanie. Z racji tego, że już w nim mieszkasz, nie robi Ci to większej różnicy, natomiast Nana się wprowadzi w zależności od tego czy i kiedy będzie chciała. W każdym razie nieruchomość przepisuję na Waszą dwójkę, w szafce w salonie są odpowiednie dokumenty, wystarczy, że je podpiszecie.
Najwspanialszy brat, Cam
P.S. Nie zdemolujcie go od razu.
Camael Whitelight
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 185
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; rozległa blizna na ramieniu po rozszczepieniu; obrączka
Gdzie jesteś? Jesteś cały? Skrzaty z kuchni wspomniały, że tam byłeś, ale nie mogłam Cię znaleźć nigdzie indziej w Dworze. Proszę, skontaktuj się ze mną.
Dolaczony podarunek: Bombki Pamiątki, Bon na Sesję zdjęciową, Francuskie wino, paczka bezowych pegazów O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Prawdziwe życzenia najlepiej składać na żywo, ale też nie ma co się ograniczać! Wesołych świąt, Twoja siostra
Dolaczony podarunek: Anielskie okulary przeciwsłoneczne, buty do tańca O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Zaintereowania należy pielęgnować, nawet jeśli nie sprawiają zawodu naszym wspaniałym rodzicom. Camael
Dolaczony podarunek: Mapa Historyczna O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Nadszedł w końcu czas, że daję Ci te obiecane okulary. Uważam, że świetnie pasują do Twojego optymistycznego usposobienia. Mam nadzieję, że szalik będzie pasował do kurtki z tej biednej alpaki, książka umili nudny wieczór (beze mnie), a alkohol przypomni jak świetnie się zawsze ze mną bawisz. Wesołych świąt! ~ Marla
Dolaczony podarunek: okulary, księga "Największe bitwy czarodziejów", butelka ognistej whisky, wiecznie modny szalik O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Pałuj do woli, a świat niech płonie. Wesołych świąt! ~ JF
Dolaczony podarunek: kask quidditchowy, smocza zapalniczka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Bo Quidditcha nigdy za wiele. Alkoholu w sumie też.
Wesołych Świąt!
~ Fitzu
Dolaczony podarunek: magiczny dziennik z terminami treningów, rekawice sportowe z cielecej skórki, brelok quidditchowy, butelka ognistej whisky O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Żaby twoje, karty moje. Tym razem naprawdę. Wesołych, spokojnych świąt, nawet jeśli uważasz, że nie ma szans, by takie były.
Całuję Hope
Dolaczony podarunek: transmutacyjny psikus, trzy czekoladowe zaby, rózowe okulary z teczowa oprawka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych Świąt bez bólu głowy dzień po,
ShawD
Dolaczony podarunek: Smocza zapalniczka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Irvette de Guise
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 172cm
C. szczególne : Burza rudych włosów, piegi, lawendowy tatuaż za lewym uchem, krwawa obrączka na palcu
w imieniu władz Brytyjskiego Ministerstwa Magii składam Panu serdeczne gratulacje z okazji otrzymania Orderu Merlina Trzeciego Stopnia.
Order Merlina Trzeciego Stopnia przyznany zostaje w uznaniu Pańskich zasług w ochronie historycznego dziedzictwa Wielkiej Brytanii oraz w celu upamiętnienia Pańskiego udziału w Bitwie na Szczycie Buchorożca.
Z wyrazami szacunku,
Declan O'Briain
Minister Magii Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii
Mam nadzieję, że się przyda, choć chyba większą, by przydać nigdy się nie musiał. Wesołych świąt bracie, cieszę się, że Cię mam i wiedz, że zawsze będę dla Ciebie.
Camael
Dolaczony podarunek: Czujnik tajności, wiecznie modny szalik i butelka Big Ben O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych Świąt życzy Papa Wąż.
Dolaczony podarunek: Potwornie Przytulaśnie Przytulanki: Akromantula Komplet podręczników “Rzeźbiarstwo” Samorysujące pióro Pierniczki-Aniołki z lukrowanymi literkami z których można ułożyć słowo “Hariel” O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Zobaczyłem je i pomyślałem o Tobie, ale nie ekscytuj się za bardzo, Harry-kun
Dolaczony podarunek: Lakier cazzea, okularki O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Mon cher, mam nadzieję, że przyszły rok będzie dla Ciebie pełen szczęścia i tańca. Irv
Dolaczony podarunek: Wiecznie modny szalik, poroże renifera, lampion wspomień, paczka bezowych pegazów O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Skoro idziesz przez życie tanecznym krokiem to masz coś, co Ci pomoże wznieść się ponad to, co wydaje się nie do pokonania. I krzyżówki jak znów się będziemy nudzić podczas zdobywania kolejnego orderu Merlina. Twoja najlepsza psiapsi Marla
Dolaczony podarunek: lewitujący kapelusz, zestaw magicznych krzyżówek O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Na święta dla każdego utalentowanego Ślizgona, by móc uniknąć błędów pośpiechu i mieć zawsze głowę na karku.
Z najlepszymi świątecznymi życzeniami, Camael Whitelight, opiekun Slytherinu
Dolaczony podarunek: Pióro samosprawdzające oraz Przypominajka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt! - Archie N. Darling
Dolaczony podarunek: Szpiegowskie soczewki, perfumy z nutą amortencji O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt, bracie! - Nanael
Dolaczony podarunek: Taśma obłudy, magiczna parasolka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Harmony Seaver
Rok Nauki : VI
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię.
Fantastyczny uczestniku koła realizacji twórczych!,
Chciałabym zaprosić Cię na spotkanie Koła Realizacji Twórczych! Weź ze sobą dobry humor i gotowość do niespodziewanego! Tematem przewodnim naszego spotkanie będzie improwizacja i wyraz artystyczny! Termin: 15. 03. 2023 r. Miejsce spotkania: Sala realizacji twórczych Godzina: 18:30
Harmony Seaver
Mechanicznie czas na napisanie wejścia na spotkanie do 15.03 do godziny 18:30, po tym publikuję pierwszy etap (wciąż będzie można wtedy dołączyć).
Rok Nauki : VI
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię.
Mam przyjemność poinformować Cię, że wraz z profesorem Swansea jesteśmy w trakcie przygotowania trzydniowego wyjazdu w plener! Mamy zgodę od szkoły i pozostało już tylko przygotować wszystkie rzeczy i, co najważniejsze, Was! Najwspanialszych Kółkowiczów! <3
Z tego powody wysyłam drobny kwestionariusz, który pomoże profesorowi i mi dopiąć wszystko na ostatni guzik, żebyście mogli się świetnie bawić i niczym nie przejmować!
Bez zdradzania zbyt wiele, plener będzie składał się z, oczywiście, malowania, muzyki, pozyskiwania składników i gotowania. By mógł się odbyć bezpiecznie, od każdego CHĘTNEGO na wyjazd potrzebujemy odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Czy masz jakieś alergie? Jakie? 2. Czy przyjmujesz eliksiry na alergię? Jakie? 3. Czy przyjmujesz inne leki i eliksiry poza tymi na alergię? Jakie? 4. Czy masz jakieś alergie pokarmowe? Jakie? 5. Czy trzymasz się specjalnej diety? Jakiej? Jakiego jedzenia unikasz?
Prosiłabym o nadsyłanie do mnie jak najszybciej odpowiedzi na powyższe pytania. Odpowiedź na pytanie oznacza chęć wzięcia udziału w plenerze!
Mam nadzieję, że jak najwięcej z nas będzie mogło wziąć udział w wyjeździe! Jesteście niezastąpieni! <3
Harmony Seaver