C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; rozległa blizna na ramieniu po rozszczepieniu w Kolumbii; obrączka
Przeprowadzam się do Doliny znowu i zostawiam dom w Hogsmeade Tobie i Nanie. Z racji tego, że już w nim mieszkasz, nie robi Ci to większej różnicy, natomiast Nana się wprowadzi w zależności od tego czy i kiedy będzie chciała. W każdym razie nieruchomość przepisuję na Waszą dwójkę, w szafce w salonie są odpowiednie dokumenty, wystarczy, że je podpiszecie.
Najwspanialszy brat, Cam
P.S. Nie zdemolujcie go od razu.
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; rozległa blizna na ramieniu po rozszczepieniu w Kolumbii; obrączka
Gdzie jesteś? Jesteś cały? Skrzaty z kuchni wspomniały, że tam byłeś, ale nie mogłam Cię znaleźć nigdzie indziej w Dworze. Proszę, skontaktuj się ze mną.
Irvette
Dolaczony podarunek: Anielskie okulary przeciwsłoneczne, buty do tańca O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Zaintereowania należy pielęgnować, nawet jeśli nie sprawiają zawodu naszym wspaniałym rodzicom. Camael
Dolaczony podarunek: Mapa Historyczna O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Nadszedł w końcu czas, że daję Ci te obiecane okulary. Uważam, że świetnie pasują do Twojego optymistycznego usposobienia. Mam nadzieję, że szalik będzie pasował do kurtki z tej biednej alpaki, książka umili nudny wieczór (beze mnie), a alkohol przypomni jak świetnie się zawsze ze mną bawisz. Wesołych świąt! ~ Marla
Dolaczony podarunek: okulary, księga "Największe bitwy czarodziejów", butelka ognistej whisky, wiecznie modny szalik O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Pałuj do woli, a świat niech płonie. Wesołych świąt! ~ JF
Dolaczony podarunek: kask quidditchowy, smocza zapalniczka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Bo Quidditcha nigdy za wiele. Alkoholu w sumie też.
Wesołych Świąt!
~ Fitzu
Dolaczony podarunek: magiczny dziennik z terminami treningów, rekawice sportowe z cielecej skórki, brelok quidditchowy, butelka ognistej whisky O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Żaby twoje, karty moje. Tym razem naprawdę. Wesołych, spokojnych świąt, nawet jeśli uważasz, że nie ma szans, by takie były.
Całuję Hope
Dolaczony podarunek: transmutacyjny psikus, trzy czekoladowe zaby, rózowe okulary z teczowa oprawka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych Świąt bez bólu głowy dzień po,
ShawD
Dolaczony podarunek: Smocza zapalniczka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.