C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego. Na prawym przedramieniu wielka i paskudna blizna, ukrywana metamorfomagią i ubraniami
C. szczególne : Pierścień na palcu lewej ręki (pochłaniacz magii), podłużna blizna na prawym przedramieniu, skórzana rękawiczka na prawej ręce zakrywająca objętą martwicą dłoń (klątwa)
Nie jest na pewno moim ulubionym, ale avatary Nathaniela zwykle były ołsom i to Ty stawiasz sobie wysoko poprzeczkę. Ten też jest bardzo dobry, a zmęczenie życiem zdecydowanie pasuje do Bloodwortha, zwłaszcza w świetle aktualnej fabuły. Solidne 9/10, a to dlatego że mam po prostu w pamięci jeszcze lepsze <3
Wydaje mi się, że na moją percepcję avków Salazara wpływa fakt, że mi się niezbyt podoba sam jego wizerunek i trudno mi nie dawać jakichś minusów XD Ale jak w sobie to zagłuszam to myślę, że avek na dyszkę!
C. szczególne : krzywy zgryz, dużo pieprzyków, w tym nad górną wargą. Tatuaż na karku, kolczyk w lewym uchu, spora blizna w prawej pachwinie. Na jego ramieniu zwykle siedzi elficzka
Uwielbiam sam wiz i daję +1 za fakt, że jest dopasowany do wieku, choć sam aktor jest starszy. Jednocześnie odejmuję -2 za nieprzychodzenie na treningi Krukonów, więc ostatecznie 8/10
C. szczególne : Pierścień na palcu lewej ręki (pochłaniacz magii), podłużna blizna na prawym przedramieniu, skórzana rękawiczka na prawej ręce zakrywająca objętą martwicą dłoń (klątwa)
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek), obrączka z białego złota na palcu serdecznym lewej dłoni
Ładne spojrzenie, kolorystyka i kwiaty, ale jednocześnie jakoś mi przeszkadza ten kadr i chyba trochę "za dużo tego o motylki". Poprzedni mi się bardziej podobał, chociaż ten też nie jest zły. Myślę, że takie solidne 8/10 ale stać Cię na więcej <3
C. szczególne : krzywy zgryz, dużo pieprzyków, w tym nad górną wargą. Tatuaż na karku, kolczyk w lewym uchu, spora blizna w prawej pachwinie. Na jego ramieniu zwykle siedzi elficzka
Lubię go bardzo, a jednak gdzieś z tyłu głowy mi szepcze takie ciche "ale" i nawet nie wiem z jakiego powodu ono wynika. Może to po prostu przez to mało naturalne tło? Tylko czy to minus, hmm... Dam takie 10-/10 w zgodzie z sumieniem xD