Autor Wiadomość Dodatkowo : Prefekt Naczelny
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lis 27 2020, 21:16; Szanowny Panie Profesorze,
na osobnym pergaminie przesyłam odpowiedzi do zadanej przez Pana pracy domowej z ONMS. Z wyrazami szacunku,
Lucas SinclairIX rok Slytherin
Kostka: 5
C. szczególne : Biały znak łączący wewnętrzne kąciki oczu - zasłonięty złotymi okularami | Znamię namiaru na wnętrzu lewej dłoni | Brisingamen na szyi
Re: Poczta profesora Swanna Sob Lis 28 2020, 23:42; Szanowny Panie Profesorze,
Na załączonym do listu pergaminie przesyłam zadaną pracę domową z ONMS.
Z poważaniem,
Jessica Smith Ravenclaw
______________________ Wit beyond measure
is man's greatest treasure.
C. szczególne : Średniej wielkości znamię w kształcie krzyża pod okiem; Silny, szkocki akcent
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 10:52; Szanowny Profesorze Swann,
Do listu załączam osobny pergamin, na którym znajduje się rozwiązanie zadania domowego zadanego przez Pana.
Z poważaniem, Cassian Hector Beaumont Gryffindor VII Rok
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 12:12; Szanowny Panie Profesorze,
na załączonym pergaminie przesyłam swoje zadanie domowe z ONMS.
Nancy Ava Williams Hufflepuff
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik)
Dodatkowo : Prefekt Naczelny
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 12:17; Szanowny Panie Profesorze,
Z wyrazami szacunku
Skyler SchuesterHufflepuff II stopień III rok
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 12:24; Szanowny Panie Profesorze,
na dodatkowym pergaminie umieszczam słowa znalezione w wykreślance. Z wyrazami szacunku,
Cherry Eastwood
C. szczególne : Blizna na prawym policzku sięgająca do podbródka oraz oczy, które wyglądają jakby były lekko podbite
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 15:57; Szanowny Panie Profesorze,
Przesyłam pracę domową z Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami. Na dodatkowym pergaminie zostały umieszczone odpowiednie słowa odnalezione w wykreślance.
Pozdrawiam, Ignacy Mościcki
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
C. szczególne : lekka wada wzroku, blizna w okolicy serca, sygnet rodu Avery na placu wskazującym
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:12; Szanowny Panie Profesorze,
Przesyłam pracę domową z Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami. Na dodatkowym pergaminie zostały umieszczone odnalezione słowa.
Z wyrazami szacunku, Daemon Avrey
C. szczególne : Wiecznie goszczący na ustach uśmiech, twarda angielska wymowa z wyraźnymi końcówkami
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:22; Szanowny Panie Profesorze,
na dodatkowym pergaminie przesyłam pracę domową z ONMS.
Z wyrazami szacunku, Narcyz Bez
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:34; na osobnej kartce pergaminu wysyłam rozwiązanie wykreślanki.
Z wyrazami szacunku, Gabrielle Levasseur, Huflepuff
Kostka: 4
Ostatnio zmieniony przez Gabrielle Levasseur dnia Czw Gru 03 2020, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:39; na osobnej kartce papieru przesyłam wykreślankę, przepraszam za brak pergaminu, jednak skończył mi się.
Z poważaniem, Olivia Callahan, Gryffinfor
czwóreczka
C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, blizny w okolicach zregenerowanego lewego ucha, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 19:05; Szanowny Panie Profesorze Swann,
na oddzielnej rolce pergaminu przesyłam rozwiązanie pracy domowej.
Z poważaniem, Violetta Strauss
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 19:38; Szanowny Panie Profesorze Swann,
na oddzielnej rolce pergaminu przesyłam rozwiązanie pracy domowej.
Kość: 6
C. szczególne : Podłużna blizna przy prawym obojczyku; pierścień Sidhe na palcu.
C. szczególne : Tatuaż z łapą nundu na przedramieniu, blizny na łopatkach
Re: Poczta profesora Swanna Czw Lut 11 2021, 19:05; Profesorze Swann
Przesyłam na dołączonym pergaminie swoją pracę domową.
Zephaniah van Wieren
C. szczególne : Biały znak łączący wewnętrzne kąciki oczu - zasłonięty złotymi okularami | Znamię namiaru na wnętrzu lewej dłoni | Brisingamen na szyi
Re: Poczta profesora Swanna Czw Lut 11 2021, 21:06; Szanowny Profesorze Swann,
Na drugim pergaminie przesyłam zadaną przez Pana Profesora pracę domową
Z wyrazami szacunku,Jessica Smith, Ravenclaw
______________________ Wit beyond measure
is man's greatest treasure.
C. szczególne : blizna z pazurów wzdłuż kręgosłupa do połowy pleców; na ramionach tatuaże run nordyckich wpisanych w islandzką, mistyczną symbolikę i zarys skalnych grani
Re: Poczta profesora Swanna Czw Lut 11 2021, 21:11; Prof Swann,
*rozwiązana wykreślanka*
Gunnar Ragnarsson II rok studiów, Slytherin
PS: Brzmi, jakby to Shercliffe pisała Panu pytania do haseł. Za mało konkretów, za dużo brytyjskiego humoru.
C. szczególne : Pisze lewą ręką, rzuca zaklęcia prawą. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lut 12 2021, 00:57; Do Ajaxa Swanna,
profesora ONMS
Na osobnym arkuszu zamieszczam odpowiedzi do zadanego przez Pana zadania domowego.
Pozdrawiam,
Felinus Faolán Lowell
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, blizna po sidłach na prawej łydce, blizna po uderzeniu na prawej skroni, na linii włosów, leworęczność, dupa nie zaklęciarz, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lut 12 2021, 10:48; Szanowny profesorze SwannT
Na odwrocie pergaminu przesyłam odpowiedź na zadanie domowe
Maximilian Felix SOlberg, Slytherin, VII rok
C. szczególne : Burza rudych włosów i piegi
Dodatkowo : Prefekt, Hipnoza
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lut 12 2021, 10:57; Szanowny profesorze Swann
Na osobnym pergaminie załączam odpowiedź na zadaną przez Pana pracę domową.
Z wyrazami szacunku, Irvette de Guise, Slytherin VIII rok
C. szczególne : Bardzo często nosi ze sobą pluszowego lisa o imieniu "Malia", miewa napady lękowe i ataki paniki
C. szczególne : Pieprzyk po jednej i drugiej stronie nosa na tym samym poziomie, wory pod oczami które mocno podkreślają oczy. Duży pieprzyk na szyji.
Re: Poczta profesora Swanna Nie Lut 14 2021, 14:09; Szanowny Panie Profesorze,
Z poważaniemMorius Crow Slytherin VII
Dodatkowo : Prefekt Naczelny
Re: Poczta profesora Swanna Nie Lut 14 2021, 18:22; Szanowny profesorze Swann,
w związku z zadaną przez Pana pracą domową z ONMS, na osobnym pergaminie dołączam rozwiązaną wykreślankę. Z wyrazami szacunku,
Lucas SinclairIX rok Slytherin
Re: Poczta profesora Swanna Nie Lut 14 2021, 18:50; Szanowny profesorze Swann,
na osobnym pergaminie przesyłam pracę domową z ONMS.
Z wyrazami szacunku,Hunter O. L. Dear