Autor Wiadomość C. szczególne : Biały znak łączący wewnętrzne kąciki oczu - zasłonięty złotymi okularami | Znamię namiaru na wnętrzu lewej dłoni | Brisingamen na szyi
Re: Poczta profesor Sanford Pią 12 Cze - 17:14; Szanowna Profesor Sanford,
Na dołączonym pergaminie przesyłam rozwiązanie zadanej przez Panią Profesor pracy domowej.
Z wyrazami szacunku
Jessica Smith 7 rok, Ravenclaw
Ostatnio zmieniony przez Jessica Smith dnia Sro 17 Cze - 11:12, w całości zmieniany 1 raz
C. szczególne : przywidziało Ci się coś
Re: Poczta profesor Sanford Pią 12 Cze - 18:00; Szanowna Pani Profesor Stanford
Na następnej stronie przesyłam rozwiązane zadanie domowe.
Z poważaniem,
Ruben R. Skuja klasa IX
C. szczególne : klątwa zaklęć, skórzany plecak, bransoletka
Dodatkowo : Kapitan drużyny Gryfonów
Re: Poczta profesor Sanford Pią 12 Cze - 21:04; Szanowna Pani Profesor,
na załączonym pergaminie zamieszczam odnalezione hasła w ramach zadanej pracy domowej z Eliksirów.
Z poważaniem,
Morgan Davies
Gryffindor, VI rok
C. szczególne : tatuaże: motyw quidditchowy na lewym ramieniu, czaszka wężna na prawej piersi i runa Algiz po wewnętrznej stronie lewego przedramienia | amulet z jemioły zawsze na szyi
Dodatkowo : Kapitan Drużyny Ślizgonów
Re: Poczta profesor Sanford Wto 16 Cze - 12:36; Szanowna Profesor Sanford,
na załączonym do niniejszego listu pergaminie przesyłam rozwiązanie zadanej przez Panią pracy domowej.
Z poważaniem,William S. Fitzgerald Slytherin, VII rok
C. szczególne : na szyi wisiorek z czarną perłą na srebrnym łańcuszku (prezent od Daemona; pamiątka rodzinna Avrey'ów); nietypowa izraelska uroda
Re: Poczta profesor Sanford Sro 17 Cze - 21:25; Szanowna Pani Profesor Sanford,
na osobnym pergaminie dołączam hasła krzyżówki, zadanej przez Panią w ramach pracy domowej z eliksirów. Z wyrazami szacunku,
Odeya WorthingtonGryffindor 6 klasa
C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, blizny w okolicach zregenerowanego lewego ucha, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
Re: Poczta profesor Sanford Pon 14 Gru - 22:36; Szanowna Pani Profesor Sanford,
na osobnym pergaminie wysyłam rozwiązanie zadania domowego.
Z wyrazami szacunku, Violetta Strauss
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
Re: Poczta profesor Sanford Wto 15 Gru - 15:16; Szanowna Profesor Sanford,
dołączam pergamin ze zrobioną pracą domową.
California Reagan, Slytherin
C. szczególne : Pisze lewą ręką, rzuca zaklęcia prawą ręką. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Poczta profesor Sanford Wto 15 Gru - 15:19; Na osobnym arkuszu dołączam odpowiedzi do zadania domowego.
Pozdrawiam,
Felinus Faolán Lowell
C. szczególne : Ciemna grzywka, tatuaże, oburęczność, zapach lawendy
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Poczta profesor Sanford Sob 19 Gru - 1:29; Szanowna Pani Profesor Sanford,
na osobnej rolce pergaminu przesyłam rozwiązanie zadania domowego.
Kość: 3
Re: Poczta profesor Sanford Nie 27 Gru - 19:40; Szanowna Pani Profesor,
na osobnym pergaminie przesyłam rozwiązanie zadanej przez Panią pracy domowej z eliksirów.
Hunter O. L. Dear
Kość: 6
Dodatkowo : Prefekt Naczelny
Re: Poczta profesor Sanford Nie 27 Gru - 19:45; Szanowna Pani Profesor Sanford,
w związku z zadaną przez Panią pracą domową z eliksirów, przesyłam na osobnej kartce rozwiązanie krzyżówki.
Z wyrazami szacunku,
Lucas SinclairIX rok Slytherin
Kość: 4
C. szczególne : na szyi wisiorek z czarną perłą na srebrnym łańcuszku (prezent od Daemona; pamiątka rodzinna Avrey'ów); nietypowa izraelska uroda
Re: Poczta profesor Sanford Nie 27 Gru - 19:51; Szanowna Pani Profesor,
przesyłam na osobnej kartce rozwiązaną pracę domową z eliksirów. Z wyrazami szacunku,
Odeya WorthingtonGryffindor 6 klasa
Kość: 1
C. szczególne : tatuaże: motyw quidditchowy na lewym ramieniu, czaszka wężna na prawej piersi i runa Algiz po wewnętrznej stronie lewego przedramienia | amulet z jemioły zawsze na szyi
Dodatkowo : Kapitan Drużyny Ślizgonów
Re: Poczta profesor Sanford Nie 27 Gru - 23:16; Szanowna Profesor Sanford,
na załączonym do niniejszego listu pergaminie przesyłam rozwiązanie zadanej przez Panią pracy domowej.
Z poważaniem,William S. Fitzgerald Slytherin, I rok studencki