C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Ostatnio zmieniony przez Maximilian Felix Solberg dnia Pon Sie 28 2023, 16:37, w całości zmieniany 14 razy
Autor
Wiadomość
Marla O'Donnell
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 168 cm
C. szczególne : szeroki uśmiech, roziskrzone spojrzenie, głośny śmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, wyraźnie zarysowane kości policzkowe, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy
sądzę, że doskonale znasz odpowiedź na swoje pytanie. Zdołałam odpocząć na tyle, na ile to możliwe, ale wierz mi, nie biorę na siebie nadmiernych obowiązków. Już nie. Znam swoje granice i wiem, że powinnam skupić się na jednej rzeczy, a nie chwytać kilku srok za ogon.
Oczywiście, że znam Annę. To moja młodsza kuzynka i jak wnoszę, jej zachowanie nie przypadło ci do gustu. Obawiam się jednak, że nie do końca rozumiem, co masz na myśli, byłabym zatem wdzięczna za szersze opisanie sprawy, żebym mogła się do niej odnieść i pomówić o niej z Anną. W obecnym brzmieniu twojej wypowiedzi mogę doszukiwać się bowiem i czegoś pozytywnego i czegoś negatywnego, wolałabym mieć zatem w tym zakresie pełną jasność.
Pozdrawiam Victoria
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Chociaż nie jestem już opiekunem Slytherinu, nie umknęło mojej uwadze, że wrócił Pan na studia. Dobrze jest widzieć tu Pana z powrotem i to z takim startem. Gratuluję najwyższego wyniku z wejściówki i kibicuję, by dalsza nauka będzie szła równie gładko.
Mam nadzieję zobaczyć Pana na kolejnych zajęciach.
Liczę, że masz się dobrze! Do tej pory wspominam prowadzone przez Ciebie warsztaty i naprawdę podziwiam, że w tak młodym wieku już opatentowałeś nie jedną rzecz, a parę. To dopiero są ślizgońskie ambicje, prawda?
Należy Ci się też oczywiście pochwała za świetne przygotowanie Pure Lux na przyjęcie urodzinowe panny Seaver, dawno nie widziałam tylu ciekawych atrakcji naraz, a lokal wyglądał po prostu wyśmienicie, przebiłeś nawet jego otwarcie, które już było niesamowite. Aczkolwiek, co do tamtej imprezy... przyznam, że karteczka od Ciebie mnie zaskoczyła. Po rozmowie z panem Austerem wiem o bójce między wami. To wszystko czy na coś jeszcze powinnam uważać?