Ostatnio zmieniony przez Lockie I. Swansea dnia Pią Wrz 01 2023, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Mam przyjemność poinformować Cię, że wraz z profesorem Swansea jesteśmy w trakcie przygotowania trzydniowego wyjazdu w plener! Mamy zgodę od szkoły i pozostało już tylko przygotować wszystkie rzeczy i, co najważniejsze, Was! Najwspanialszych Kółkowiczów! <3
Z tego powody wysyłam drobny kwestionariusz, który pomoże profesorowi i mi dopiąć wszystko na ostatni guzik, żebyście mogli się świetnie bawić i niczym nie przejmować!
Bez zdradzania zbyt wiele, plener będzie składał się z, oczywiście, malowania, muzyki, pozyskiwania składników i gotowania. By mógł się odbyć bezpiecznie, od każdego CHĘTNEGO na wyjazd potrzebujemy odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Czy masz jakieś alergie? Jakie? 2. Czy przyjmujesz eliksiry na alergię? Jakie? 3. Czy przyjmujesz inne leki i eliksiry poza tymi na alergię? Jakie? 4. Czy masz jakieś alergie pokarmowe? Jakie? 5. Czy trzymasz się specjalnej diety? Jakiej? Jakiego jedzenia unikasz?
Prosiłabym o nadsyłanie do mnie jak najszybciej odpowiedzi na powyższe pytania. Odpowiedź na pytanie oznacza chęć wzięcia udziału w plenerze!
Mam nadzieję, że jak najwięcej z nas będzie mogło wziąć udział w wyjeździe! Jesteście niezastąpieni! <3
C. szczególne : Miodowe końcówki włosów | dziwny wąs pod nosem | pieprzyk po lewej stronie nosa | blizna na lewej ręce | zawsze gotów rzucić w Ciebie kasztanem