C. szczególne : fioletowe paznokcie, charakterystyczny zapach perfumy(mieszanka cytryny, mandarynki, konwalii, jaśminu i drzewa sandałowego)
Krakers Pon 4 Wrz 2023 - 22:13; Krakers
Kruk o jakże wdzięcznym imieniu, służy za osobistego powiernika przesyłek przeróżnej maści. Listy, paczki, książki - jeśli jest w stanie to udźwignąć, to możecie być pewni, że dana rzecz dotrze do odbiorcy. Uważajcie tylko na znajdujące się na waszym talerzu przysmaki, bo możecie już ich więcej nie zobaczyć.
Kodowa przypominajka: Kod: <center><div class="list"><br><br> <div style="width:420px;height:380px; padding-left:70px; padding-right:60px; overflow:auto;font-size:13px; color:#000000;font-style:italic;"> [left]ADRESAT[/left] [justify]TUTAJ WPISZ TREŚĆ LISTU [/justify] [right]NADAWCA[/right]</div></div></center>
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy
Re: Krakers Pon 25 Wrz 2023 - 18:02; El,
Zaczynam się martwić, czy tłuczki na treningu nie przyprawiły Cię o wstrząs mózgu. Łyżwy? We wrześniu?
Poważnie zaniepokojowy, Terry
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy
Re: Krakers Pon 25 Wrz 2023 - 18:48; Ela,
Czy mam wzywać do Ciebie pielęgniarkę?
T.
Re: Krakers Pon 25 Wrz 2023 - 18:59;
Okej, daj mi 15 minut. Naprawdę mam wziąć ze sobą łyżwy?
Terry