Po przyjrzeniu się Pana sytuacji nie wyrażam zgody na podjęcie studiów w najbliższym roku szkolnym. Dokumentacja szkolna uległa w pewnym stopniu zniszczeniu w związku ze zniszczeniami i pożarami, co utrudnia formalny aspekt przyjęcia Pana na studia. Ponad to z tego co mi wiadomo, w kraju jeszcze Pan nie był obecny, sugeruję więc ułożyć swoje życie na nowo, nim podejmie się Pan kolejnych obowiązków Życzę powrotu do zdrowia oraz formy.
Pozdrawiam,
Li Wang
Dyrektorka Szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Nie wyobrażasz sobie nawet, jak cieszy mnie, że to słyszę! Powiedz tylko gdzie i kiedy, a będę gotowa na powtórkę z wyścigu!
Ah, to... Naprawdę nie musisz się przejmować, to tylko... Taka uciążliwa dolegliwość, która przejdzie mi za kilka dni, nie musisz się tym zupełnie martwić. Minie.
Zawsze możesz mnie o nas pytać! Przyjechali też Milo i Symphony, jesteśmy w tym samym wieku, jeżeli chcesz, opowiem ci o nich więcej. Tylko nie spotkasz mojego brata, znów się łobuz szlaja po świecie!
Jeżeli będziesz chciał się spotkać, porozmawiać, o cokolwiek zapytać, napisz, a się tam pojawię. Chociażby i w środku nocy! Masz moje słowo!
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Pamiętasz nasze nurkowanie? Mam te sadzonki cały czas, ale chyba nie umiem się właściwie nimi zająć. No i zaczynam siódmą klasę, wiesz, egzaminy... Chyba nie będę miała czasu przy tym wszystkim się nimi zająć.
Dziękuję za kontakt, cieszę się, że wyraża Pan chęć konsultacji. Czy przyszły czwartek w godzinach popołudniowych - proponuję kwadrans po szesnastej, Panu pasuje? Jeśli tak, prosiłabym o pilne potwierdzenie.
Rhode O. Fairley Oddział Magipsychiatrii w Szpitalu Św. Munga