Autor Wiadomość C. szczególne : Ciemna grzywka, tatuaże, oburęczność, zapach lawendy
Re: X czy Y Wto 29 Gru - 17:24; - Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.
wino czy piwo?
C. szczególne : Złote okulary | Raczej stara trzymać się z tyłu i obserwować | Przez większość czasu towarzyszy jej jedno z jej zwierząt
Re: X czy Y Wto 29 Gru - 18:32; Wino, jasne, że wino
Sok grejpfrutowy czy pomarańczowy?
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
Re: X czy Y Czw 7 Sty - 16:33; Film w gronie znajomych
Łyżwy, czy rolki?
C. szczególne : Ciemna grzywka, tatuaże, oburęczność, zapach lawendy
Re: X czy Y Czw 7 Sty - 16:37; W sumie both, ale gdybym miał wybierać, to łyżwy
Słuchawki nauszne czy douszne?
C. szczególne : Ok. +5cm wzrostu przez eleganckie buty na obcasie; dołeczki w policzkach; dużo pierścionków; pomalowane paznokcie; tatuaże
Re: X czy Y Czw 7 Sty - 23:43; Douszne! Dźwięk gitary czy pianina?
Re: X czy Y Pią 8 Sty - 3:43; Jako Élé - pianino
Jako
ja - gitarrra
Co gorsze: filmowa adaptacja Księcia Półkrwi czy Przeklęte Dziecko?
______________________ you're frozen when your heart's not open
Re: X czy Y Pią 8 Sty - 7:57; Przeklęte dziecko. Filmy mają wartość jako popkulturowy naganiacz do uniwersum, plus półkrwi nie jest nawet w połowie tak spierdolony jak czara. To może klasycznie - morze czy góry?
C. szczególne : Nieliczne pieprzyki na twarzy, powoli powracający naturalny koloryt skóry. Spokojne, harmonijne spojrzenie. Blizny, opisane w dzienniku postaci.
Re: X czy Y Pon 18 Sty - 22:50; Jako osoba wychowana nieopodal gór, mówię jednoznacznie - morze. Rzadko kiedy mam do niego dostęp (praktycznie w ogóle), a uwielbiam szum wody, soooo.
Budyń o smaku solonego karmelu czy budyń o smaku kokosu?
Re: X czy Y Sro 20 Sty - 17:33; Solony karmel zawsze i wszędzie! Pizza z ananasem czy bez ananasa?
Re: X czy Y Sro 20 Sty - 18:15; Bez ananasa. Tylko bez ananasa!!!1one1!!! Wódka w kieliszku czy w drinku?
Re: X czy Y Sro 20 Sty - 21:29; W drinku, a najlepiej to wcale XD
#teamwhisky i
#teamgin No, to jak już jesteśmy w temacie, tooo:
Whisky czy gin?
______________________ you're frozen when your heart's not open
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
Re: X czy Y Sro 20 Sty - 23:33; whisky:cheers: podróż zaplanowana czy spontaniczna?
Re: X czy Y Czw 21 Sty - 9:59; Zaplanowania, jestem pedantem podróżowym. Kaloryfer kolankowy czy taki nowoczesny?
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
Re: X czy Y Pią 22 Sty - 1:54; A wszystko jedno, bo i tak prawie cały czas jest wyłączony
bo nie jestem ze złota Ale jak już mam wybrać, to może nowoczesny.
Yerba czy Matcha?
Re: X czy Y Pią 22 Sty - 10:56; Yerba ftw Deszcz wiosną czy śnieg zimą?
Re: X czy Y Pią 22 Sty - 12:11; Wiosenny deszcz, bo czyści ulice. Chrome czy Firefox?