W przypadku przewidzianej nieobecności na forum, w owym temacie, kopiując poniższy formularz, informujemy o czasie trwania braku obecności w grze. Nieobecność można wziąć na maksymalnie dwa miesiące - istnieje możliwość jej przedłużenia poprzez kontakt z administracją. Po zakończonej dwumiesięcznej nieobecności na powrót do gry przysługują dwa tygodnie, następnie postaci może zostać zdjęta ranga. Uwaga! Tylko konta wpisane pełnym nickiem postaci będą miały zaznaczaną nieobecność!
Kod:
<zg>Kto: </zg>Pełne nicki wszystkich postaci (tylko one będą brane pod uwagę) <zg>Od kiedy, do kiedy: </zg>wpisz <zg>Dodatkowe informacje: </zg>wpisz
Ryan Maguire
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 180
C. szczególne : irlandzki akcent | niesforne loki | podobny do Tomasza ale wyższy i ładniejszy ofc
Kto: ryan maguire, zoe brandon, ricky mcgill, sid carlton Od kiedy, do kiedy: od teraz do odwołania Dodatkowe informacje: sorki wszystkim z którymi mam wątki / na dc prawdopodobnie też mnie nie będzie za bardzo
maksymalny czas nieobecności to dwa miesiące, zatem nieobecność do 23.09
Julia Brooks
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 170
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Kto: Julka i najpiękniejszy z Baxterów Od kiedy, do kiedy: już od jakiegoś czasu, przez jeszcze 1-2 tygodnie, może krócej, może dłużej Dodatkowe informacje: Postaram się niedługo coś odpisać, ale póki co, życie to Sugar Daddy po wiagrze, a ja to jego utrzymanka
Bridget Hudson
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 167cm
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Kto: Bridget Hudson, Claude Faulkner, DeeDee Carlton, Kate Milburn, Noreen Finch Od kiedy, do kiedy: do 1.09 Dodatkowe informacje: czysto informacyjnie, że po prostu będzie mnie mniej. Jakieś posty się pojawią i dołożę do tego starań, żeby zaczęte wątki sukcesywnie pchać do przodu, ale jakoś tak nie mam siły i weny :c
Wally A. Shercliffe
Wzrost : 197 cm
C. szczególne : wzrost, a oprócz tego sporo mniejszych i większych blizn, z których każda ma swoją historię. Na prawym ramieniu ma tatuaż przedstawiający wydrę.
Kto: Isolde Bloodworth, Wally A. Shercliffe Od kiedy, do kiedy: pewnie trwa to już z tydzień... i myślę, że tak do 1.09. Dodatkowe informacje: Wypalenie - ostatnio jest mnie mniej i pewnie tak się to utrzyma. Będę odpisywać na wątki, które już prowadzę, ale pewnie powoli i bez polotu, a z nowymi się wstrzymam, póki mi nie przejdzie.
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Kto: Trevor, Iris, Elaine Od kiedy, do kiedy: do 8 września Dodatkowe informacje: praca psychicznie mnie wymęczyła, muszę odtajać bo to negatywnie wpływa mi na wenę; na discordzie będę dostępna
Kto: Adela Honeycott, Louise Finley-Sherman Od kiedy, do kiedy: od pewnego czasu, ale mocniej 30 sierpnia - 2 września Dodatkowe informacje: od pewnego czasu mam lekką zwiechę, ale na weekend wyjeżdżam i nie będę miała czasu pisać. Nadrobię po powrocie. Będę dostępna na dc, ale w ograniczonym zakresie.
Julia Brooks
Wzrost : 170
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Julia Brooks napisał:Kto: Julka i najpiękniejszy z Baxterów Od kiedy, do kiedy: już od jakiegoś czasu, przez jeszcze 1-2 tygodnie, może krócej, może dłużej Dodatkowe informacje: Postaram się niedługo coś odpisać, ale póki co, życie to Sugar Daddy po wiagrze, a ja to jego utrzymanka
Przedłużam do 11 września. Będę odpisywać sporadycznie, bo jestem na wakacjach i smażę dupę na plaży.
Kto: Imogen Skylight Od kiedy, do kiedy: 9.09 Dodatkowe informacje: Muszę odpocząć. To nie tak, że nie będzie mnie w ogóle, ale na pewno będzie mnie o wiele mniej
Clementine Bardot
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 173
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Kto: Clementine Bardot Od kiedy, do kiedy: 04.09 - 13.09 Dodatkowe informacje: Drodzy, z którymi mam wątki, posty będą pojawiać się "from time to time", ponieważ zaczęłam nowy projekt w firmie i ilość obowiązków mnie poskładała do reszty. Postaram się pisać dziennie po 1-2 posty, ale jak wiecie, od zeszłego czwartku było mnie mało, więc żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony to honorowo uprzedzam
Kto: Huxley Williams, fitzriby Baxter, Wolfgang Aniston, issy Rain, augusitne Od kiedy, do kiedy: do wtorku 10.09 nie ma mnie w ogóle, cały wrzesień mniej Dodatkowe informacje: wyjazd teraz a wrzesień mogę kuleć bo nowy rok szkolny
Wzrost : 1.67 m
C. szczególne : piegi na całej twarzy, gęste brwi, rumiane policzki i pomalowane usta
Kto: Marcella Hudson, Gale O. Dear, Sierra O. Swansea Od kiedy, do kiedy: od dziś do... maksymalnie Dodatkowe informacje: sprawy osobiste, depresja, żyćko, ludki co mają ze mną wątki niech kończą je z czaroduszą. Nie chcę Was blokować.
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Kto: Gael Camilton i Orion P. O. Shercliffe Od kiedy, do kiedy: od wczoraj trochę, a od środy już całkowicie do 18.09 Dodatkowe informacje: wyjazd, konferencja, rodzice, dużo na głowie - w razie czego jestem z doskoku na disco!
Marla O'Donnell
Wzrost : 168 cm
C. szczególne : szeroki uśmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy
Kto: Holly Wood, Daniil Egorov, Elijah J. Swansea Od kiedy, do kiedy: dwa tygodnie edit: do końca miesiąca Dodatkowe informacje: gorący okres w pracy, będę pisać w swoim tempie w zależności od mocy. Na discordzie jestem dostępna bez problemu.
Ostatnio zmieniony przez Daniil Egorov dnia Pon 16 Wrz 2024 - 15:20, w całości zmieniany 1 raz
Kto: Imogen Skylight Od kiedy, do kiedy: do końca tygodnia Dodatkowe informacje: Remont i odgruzowywanie mieszkania po remoncie. Piszę posty głównie w pracy, a czasami jednak muszę coś popracować, też może ich być mniej, niż było. Ot, asekuracja a nie całkowita nieobecność. Za opóźnienia w wątkach winę ponowi mój tata i "4 razy te gładź kładziemy!"
Ruby Maguire
Rok Nauki : III studencki
Wzrost : 160
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
Gael Camilton napisał:Kto: Gael Camilton i Orion P. O. Shercliffe Od kiedy, do kiedy: od wczoraj trochę, a od środy już całkowicie do 18.09 Dodatkowe informacje: wyjazd, konferencja, rodzice, dużo na głowie - w razie czego jestem z doskoku na disco!
Edit: Mocno wierzę w powrót w niedzielę (22.09). Będę wdzięczna za jakieś info na disco, jeśli ktoś mimo przerwy chce odpis, bo się mogę trochę pogubić po powrocie za co się zabrać!
Valerie Lloyd
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 172 cm
C. szczególne : blizna na łuku brwiowym; nosi kolorowe soczewki, najczęściej brązowe
Kto: Veronica Seaver, Valerie Lloyd, Persephone Aniston, Matilda Shercliffe, Benjamin Auster, Antonio Díaz Od kiedy, do kiedy: realnie od 16.09 do 23.09 Dodatkowe informacje: terminowych rzeczy pilnuje, ale z resztą proszę o wyrozumiałość + nie będzie mnie na weekend w domu