W przypadku przewidzianej nieobecności na forum, w owym temacie, kopiując poniższy formularz, informujemy o czasie trwania braku obecności w grze. Nieobecność można wziąć na maksymalnie dwa miesiące - istnieje możliwość jej przedłużenia poprzez kontakt z administracją. Po zakończonej dwumiesięcznej nieobecności na powrót do gry przysługują dwa tygodnie, następnie postaci może zostać zdjęta ranga. Uwaga! Tylko konta wpisane pełnym nickiem postaci będą miały zaznaczaną nieobecność!
Kod:
<zg>Kto: </zg>Pełne nicki wszystkich postaci (tylko one będą brane pod uwagę) <zg>Od kiedy, do kiedy: </zg>wpisz <zg>Dodatkowe informacje: </zg>wpisz
Go ahead, go ahead and light up the town. And baby, do everything your heart desires. Remember, I'll always be around. And I know, I know. Like I told you so many times before. You're gonna come back, baby. 'Cause I know You're gonna come back knocking. Yeah, knocking right on my door.
Ezra T. Clarke
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 182 cm
C. szczególne : Szczupła, nawet lekko umięśniona sylwetka, zawadiacki uśmiech, zapach Merlinowych Strzał i mięty, znamię w kształcie kruka na łopatce
Kto: Bailey B. Baxter, Billie J. Swansea, Eugene 'jinx' Queen, Ezra T. Clarke Od kiedy, do kiedy: idk Dodatkowe informacje: nie umiem wrócić dobrze na forum. Nawet jak mam czas to sama się sabotuję i robię wszystko inne, bo nie chce mi się pisać wcale. Trzymajcie kciuki, żebym się ogarnęła soon
Julia Brooks
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 170
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pachnie lawendą
Kto: Basil Kane, Atlas Rosa, Bertha Shercliffe Od kiedy, do kiedy: od jakiegoś czasu Dodatkowe informacje: osztatnio jest mnie mniej, bo mi sie przypomniało, ze ja mam licencjat do napisania XD w tym tygodniu siedzę u swojej matki, a pewnie każdy z nas wie, jak spędzanie czasu z rodzina drainuje mózg - nie mam w ogóle mocy na posty tak mnie ciągle bycie tu wytrąca z równowagi, plus praca i licencjat, nie mam siły, będę jak sie uwolnię z tego piekła domu rodzinnego, czyli pewnie 2-3 maja Bardzo przepraszam tych, którym obiecałam jakiś watek który trzeba skończyć do końca kwietnia, chciałabym powiedzieć, ze postaram się odpisywać, ale wiem, ze prawdopodobieństwo jest znikome
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, dupa nie zaklęciarz, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,Telepatyczne połączenie z Brewerem
Kto: @Harmony Seaver@Laena Aasveig@Charlotte Brandon Od kiedy, do kiedy: Od wczoraj na cały czas leczenia, który nie wiadomo ile potrwa Dodatkowe informacje: NIE ZNIKAM! Będę tutaj i będę pisać, tylko przez bardzo silne leki odcina mi czucie w dłoniach i czasem całej świadomości... A to jest dość istotny szczegół przy pisaniu Będę po prostu dużo wolniejszym graczem, ale niczego nie porzucam! Fabułki nowe też chętnie pozaczynam i miejsca w serduszku mam na nie wszystkie! Tylko trochę wolniej ;-;
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 190 cm
C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta bliznami, wyraźnie chudsza i słabsza od lewej, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką