Puchacz zwyczajny, nazwany przez siostrę Jamiego - Scarlett. Podobno "Torcik" ponieważ sowa jest tak duża, jak warstwowe torty. Grzeczna, nie dziobie, choć spogląda na wszystkich równie ponuro, co jej właściciel.
No uciekłeś tak szybko, jak zawstydzona panienka. Czy jesteś zawstydzoną panienką? Myślę, że nie zaszkodzi Ci trochę treningu, nie tylko w kwestii operowania urokiem wili. To nie był najlepszy pocałunek mojego życia. Następnym razem pokaże Ci, że nagrody mogą być słodsze.
Bazyl
Basil Kane
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 182
C. szczególne : heterochromia, wiecznie pogryzione wargi
Daje Ci szansę praktyki, żeby się z Ciebie kochanki nie śmiały, że całujesz jak cegła. Worek treningowy to duże słowo, ale zainspirowałeś mnie do tego, by zainteresować się hipnozą. Możemy obaj z tego skorzystać.
O ile nie zamierzasz tego przeżywać przez następne pół roku, że się na to zgadzam. Bo mi nie trzeba z tego wielkiego halo.
Dolaczony podarunek: czapka z ruszającymi się mackami O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Czasami myślę, że mam zdecydowanie za dobre serce, ale potem przypominam sobie, że nie mam zbyt wielu osób, które musiałby się w nim zmieścić, więc wesołych świąt!
Dolaczony podarunek: Krzyz Dilys
Fiolka
Koszyk czekoladowych ciasteczek
Wesołych Świąt życzy Papa Wąż.
Dolaczony podarunek: Potwornie Przytulaśnie Przytulanki: Śmierciotula Magiczna koszulka quidditchowa Rękawice sportowe z cielęcej skórki Miętusy w kształcie lodowych sopelków O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt, Jamie! Nie jest to może fogs, ale nadal spoko, nie? Olivier
Dolaczony podarunek: Model smoka: rogogon węgierski (+1 ONMS) O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Hej, Jimmy! Wszystkiego dobrego z okazji świąt i spełnienia marzeń w nowym roku! A skoro już o życzeniach mowa... pomyśl jakieś i wrzuć tego galeona do studni, a z pewnością się spełni! JB
Dolaczony podarunek: Szklane pudełeczko z symbolicznym galeonem, kupon -50% w wybranym sklepie miotlarskim oraz ciepły szalik-pasiak w barwach Os z Wimbourne O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Na święta dla każdego utalentowanego Ślizgona, by móc uniknąć błędów pośpiechu i mieć zawsze głowę na karku.
Z najlepszymi świątecznymi życzeniami, Camael Whitelight, opiekun Slytherinu
Dolaczony podarunek: Pióro samosprawdzające oraz Przypominajka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Julia Brooks
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 170
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pachnie lawendą
nie uzyskuje Pan promocji do następnej klasy, ponieważ nie przystąpił Pan do egzaminów. Proszę o dopilnowanie wszelkich formalności, jeśli chce Pan kontynuować edukację w Hogwarcie. Powtarzanie roku będzie się wiązać z opłatą w wysokości 250 galeonów*.
Z wyrazami szacunku,
Li Wang
Dyrektorka Szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie
* galeony zostały pobrane automatycznie, jeśli postać rezygnuje z dalszej nauki, proszę o kontakt z @Ruby Maguire
Antosha Avgust
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 185
C. szczególne : mocny rosyjski akcent, niski głos; poważny, nieprzystępny i mało ekspresyjny
Chyba nie zrozumiales polecenia. Miales napisac dlaczego faulowanie jest niedopuszczalne i skandaliczne, a nie oskarzac Ministerstwo Magii o kolesiostwo. Uzupelnij prace o brakujace informacje bo nie bede mogl jej zaliczyc.