C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Bo mam nadzieję, że choć dawno się nie widzieliśmy, wciąż mam ten przywilej tak do Ciebie mówić! To prawda, minęło całkiem sporo czasu, zdecydowanie za długo! Bardzo się cieszę, że będziemy mogli się spotkać, musisz nadrobić wszystkie historie i w słuchaniu i w opowiadaniu! Cieszę się, że wujkowi Frankowi udało się załatwić posadę, to znaczy, że faktycznie dłużej zasiądziesz w Anglii? Koniecznie musimy zrobić jakiś zjazd rodzinny na tę okazję! Łamacz klątw brzmi jak niesamowita przygoda, jak już się rozkręci też będziesz musiał mi wszystko opowiedzieć. Nawet tak nie mów wujku! Już od dawna jesteś naszą rodziną, chociaż prawda, chyba nigdy nie było okazji dać ci oficjalnego wstępu do rezydencji? Nie wiem jak to się stało, jesteś jak Seaver z wyboru! Oczywiście, że możesz zatrzymać się w rezydencji, każdy należący do rodziny ma takie prawo i nie można mu go odmówić. Zresztą nawet nie chciałabym ci tego odmawiać. Dostaniesz właściwie duży i wygodny pokój! Pozwól tylko, że albo ja albo ktoś od nas cię tam zaprowadzi. Jak pewnie wiesz, w rezydencji trzymamy cenne przedmioty i wiedzę, chronią je i zaklęcia i Annubilisy. Musimy nauczyć cię właściwych kodów wstępu. Mam nadzieję, że szybko się tu zaaklimatyzujesz! I że jeszcze szybciej będziemy mieli okazję na spotkanie! Pamiętaj, w razie wątpliwości możesz zwrócić się do dowolnego Seavera, nikt nie odmówi ci u nas pomocy. Trzymaj się, ściskam!
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Poprosiłam opiekuna mojego domu o przepustkę do Doliny, proszę, spotkajmy się pod bramą wejściową o godzinie 18:00. Postaram się być tam wcześniej, ale nie obiecuję, że się to uda. W razie mojego opóźnienia, nie próbuj wchodzić samodzielnie, bez odpowiednich zaklęć las cię nie wpuści.
Chciałam Cię bardzo przeprosić za moje niestosowne zachowanie na dniu Bzu. Zaprosiłeś mnie, a ja uciekłam i Cię zostawiłam. Jest mi z tego powodu bardzo przykro. Chciałabym to wyjaśnić. Martwię się też o Twój stan zdrowia. Dotarły do mnie informacje, że jesteś poważnie chory. Bardzo się przestraszyłam. Proszę, odpisz mi i daj mi znać czy u Ciebie lepiej. Chciałabym Cię odwiedzić.
Cassie
Cassandra Walker
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 1.71 m
C. szczególne : włosy przeważnie układają się w fale, farbowane na lato na blond, kolczyki w uszach i pomalowane usta, pierścionki na palcach
Przyjmuję Twoje przeprosiny, chociaż myślę, że nie masz za co przepraszać. Trochę bardzo mnie zaskoczyłeś. Cieszę, że lepiej się czujesz. Słyszałam, że kapłanki w Świątyni Westy są bardzo utalentowanymi uzdrowicielkami, dobrze, że trafiłeś pod ich opiekę. Oczywiście będę na miejscu, godzina nie jest żadną przeszkodą.
Otrzymaliśmy wiadomość o nielegalnym przemieszczeniu się między Wielką Brytanią a Grecją, niezarejestrowanym świstoklikiem. Po szczegółowym śledztwie ustaliliśmy, że jest Pan osobą podróżującą i nie posiadającą odpowiednich dokumentów. Nakładamy na Pana grzywnę o wysokości 400 galeonów. Ma Pan dziesięć dni na uregulowanie kwoty, w innym wypadku, podejmiemy postępowanie karne.
Pozdrawiam,
Luke Warmsley Departament Transportu Magicznego
Na forum nie ma czegoś takiego jak „publiczny świstoklik”, nie zakupiłeś świstoklika sam, więc kara za skorzystanie z nielegalnego, nierejestrowanego świstoklika wynosi 400g, możesz o tym przeczytać tutaj, a mandat należy zgłosić w tym temacie.