Jeżeli Twoja postać kupiła coś za galeony, koniecznie musisz zgłosić to w tym temacie, tak aby odpowiednia suma została odjęta z Twojego profilu. To także tutaj, uprawnione do tego osoby, będą pisać, jeśli ktoś otrzyma jakieś dodatkowe pieniądze.
C. szczególne : Styl vintage i aura wesołości | Wspiera się na artefakcie: Jarzębinowej Feruli | Na lewym nadgarstku - srebrna bransoletka z tancerką zmieniającą się w łanię; na prawym - bransoleta Wielkiej Wezyrki | Gdy Hux jest obok - mimowolnie roztacza wokół urok
C. szczególne : niewielki tatuaż z przodu lewego barku, często zmienia kolor włosów oraz korzysta z magicznych i barwiących soczewek, czasami chodzi z widocznym modelem smoka chińskiego ogniomiota, którego nazwała pieszczotliwie Mushu
C. szczególne : Niewielka blizna na łopatce, na palcu lewej ręki sygnet rodowy Bloodworthów oraz drugi pierścień (pochłaniacz magii), podkrążone oczy, podłużna blizna na prawym przedramieniu
C. szczególne : Jest drobna i wygląda zdecydowanie młodo; piwa jej nie sprzedadzą. || Na lewym barku ma blizny po Sectumsemprze, a pomiędzy łopatkami ma tatuaż. || Posiada kolczyka w nosie.
I prosiłabym o zabranie jednego galeona dla zasady, bo namieszałam trochę, dwa razy wysłało mi jeden post, hajs się nabił, a mnie teraz trawią wyrzuty sumienia xD
+
C. szczególne : biegające po ciele tatuaże, w pracy przykryte długimi rękawami, chociaż wychodzą na ręce i czasem na szyję | tatuaż "P" na zakolu, pojawia się gdy Perpetua jest obok | tlenione włosy | pojedynczy kolczyk szeherezady w uchu
C. szczególne : Zapewne wzrost, którego mu wciąż przybywa; blizny na ramionach; ciemne pierścienie na palcach (obydwa środkowe, prawy wskazujący, lewy serdeczny); burza loków