Wielką przyjemność i niemałe zaskoczenie sprawił mi Twój świąteczny list! Serdecznie chciałbym Ci podziękować za pamięć oraz za figurkę, przyznam Ci, że moja kolekcja powoli rośnie, a chińskiego ogniomiota wciąż nie miałem w swoich zasobach. Czy jest to Twój ulubiony gatunek smoka? Daj jeszcze kiedyś zaprosić się na kawę, coby nie łączyła nas jedynie świnksowa znajomość.
Pozdrawiam Cię ciepło,
Atlas Rosa
Wzrost : 198
C. szczególne : czar wili rozdawany na lewo i prawo, ogromne zainteresowanie każdym rozmówcą
niniejszym informuję pana Pana o konieczności stawienia się w piątek 10 lutego o godzinie 9 w budynku głównym Biura Wyszukiwania i Oswajania Smoków. W spotkaniu wezmą udział szefowie wszystkich biur Departamentu Kontroli Nad Magicznymi Stworzeniami, co może Panu sugerować znaczenie Pańskiej obecności. Proszę potraktować to jak wyjątkową sytuację.
Z poważaniem Blaze Hawthorn Szef Biura Wyszukiwania i Oswajania Smoków
Wzrost : 180 cm
C. szczególne : zagojone blizny po cięciach na przedramieniu zakryte zazwyczaj koszulą z długim rękawem
ostatnio wszedłem w posiadanie czegoś, co szczególnie może Pana zainteresować. Nie wiem jak się z tym obchodzić i nie mam pojęcia, co z tym zrobić. Smocze jaja są w końcu takie niebezpieczne, byłaby więc to ogromna szkoda, gdyby wpadły w niepowołane ręce. Proponuję spotkanie w Hogsemade. Ufny, że pomoże mi Pan uporać się z tym problemem nie przyjmuję odmowy.