bardzo miło mi to czytać. Jeśli to nie jest dla Pani nadmierna fatyga, to oczywiście nie mam nic przeciwko odwiedzinom. Chętnie znajdę chwilę pomiędzy odpoczywaniem a odpoczywaniem - i podziękuję raz jeszcze osobiście. Znajdzie mnie Pani na drugim piętrze w pokoju 104.
Do zobaczenia
Ryan Maguire
Thomas Maguire
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 179
C. szczególne : mam bardzo dziewczęcą twarz, upierdliwą siostrę i piękne włosy, których nie umiem ogarnąć
Dodatkowo : najbardziej kocha Ruby | potężny smalec alfa
CO? O na Merlina, co ten gumochłon znowu zrobił!! Dziękuję, że do mnie napisałaś, zaraz się do niego teleportuję i powiadomię rodzinę, naprawdę, dziękuję, że dałaś znać. Mam nadzieję, że nie maczałaś w tym palców to tylko draśnięcia... Wiesz coś więcej? Napisz mi, proszę, wszystko, co wiesz, bo skoro mnie o tym informujesz to pewnie to twoja sprawka lepiej się orientujesz.
Tommy
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 179
C. szczególne : mam bardzo dziewczęcą twarz, upierdliwą siostrę i piękne włosy, których nie umiem ogarnąć
Dodatkowo : najbardziej kocha Ruby | potężny smalec alfa
nie wiem jak Ci dziękować za pomoc. Ryan to bez wątpienia dureń, który ma więcej szczęścia niż rozumu. A Ty masz u mnie - u całej rodziny - dług. Dziękuję po raz setny.