C. szczególne : NA WAKACJACH STRACIŁ WZROK! Dodatkowo: Niewielka blizna na łopatce, na palcu lewej ręki sygnet rodowy Bloodworthów, podkrążone oczy, podłużna blizna na prawym przedramieniu
So if I cut my lip when I bite the glass Tell everyone in the room that I'm fine It hurt for the first few times but at last I've learned to love a little blood in my wine
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Galeony : 1576
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
HBO > Netfilx, ale Netfilx > HBO GO Przynajniej raz na dwa dni cisnę po strumieniowaniu w HBO jak po burej suce. Do tego częste errory i gówniana apka. Jak podniosą ceny, to się pożegnamy, a szkoda, bo wybór filmów lepszy niż na Netflixie.
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Galeony : 1576
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
Zależy co mi bardziej pasuje, nie mam zbytnio poczucia, że muszę grać jakąś płcią. W grach rpg zazwyczaj dopasowuję do charakteru jakim chcę grać/wybraną historię/wybranego romansu(XD). Na forkach jednak zazwyczaj gram kobietami, Gabryś to moja pierwsza męska postać xD
C. szczególne : NA WAKACJACH STRACIŁ WZROK! Dodatkowo: Niewielka blizna na łopatce, na palcu lewej ręki sygnet rodowy Bloodworthów, podkrążone oczy, podłużna blizna na prawym przedramieniu
Truuudne pytanie. Kocham i takie, i takie, ale jeśli mam wybrać, to chyba jednak poważne. Niczego nie pisze mi się tak dobrze jak przepełnionych emocjami dramatów, czas się z tym chyba pogodzić :D
GG czy discord?