Jeśli chcesz dostarczyć Scarlett coś większego, niż niewielki list, to musisz poszukać sobie innej sowy, bo Serniczek na pewno nie poradzi sobie z żadną olbrzymią przesyłką, tego możesz być pewien. W końcu jest jedną z sóweczek, mieści się właściwie na dłoni dorosłego człowieka i trudno powiedzieć, jakim cudem radzi sobie tak naprawdę z doręczaniem korespondencji.
Dolaczony podarunek: Czekoladki lesera (5 szt. – wszystkie smaki), pluszowy langustnik ladaco O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych Świąt Pralinko. Żeby ciastki zawsze wychodziły, a na święta dwa razy lepiej!
Bazyli
Dolaczony podarunek: Fartuch Madam Puddé Zwierzęca klepsydra, Zapaska kelnerska, O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
W chwilach zwątpienia spójrz w to małe lustereczko i pamiętaj, że jesteś wspaniałą i piękną duszą. Wesołych Świąt! ~ Tommy
Dolaczony podarunek: zwierciadełko O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt Scar! Może w przyszłym roku wyciągnę Cię na randkę ;)
M.F.S.
Dolaczony podarunek: Zwierciadełko , Durnostka O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Carly. Każdy dobry detektyw musiał od czegoś zacząć, zanim to stał się osobą gotową chronić świat przed mordercami. Wesołych Świąt! JB
Dolaczony podarunek: Gra planszowa Sherlock Holmes: Detektyw doradczy - "Zagadka Kuby Rozpruwacza" i "Przygody na West Endzie" oraz kolekcja książek Agathy Christie O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt <3 Cyz
Dolaczony podarunek: Zwierzęca klepsydra, paczka słodyczy z Miodowego Królestwa O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt, bliźniaczko! - Bee
Dolaczony podarunek: Świeczka z eliksirem euforii, lakier cazzea O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Fantastyczny uczestniku koła realizacji twórczych!,
Chciałabym zaprosić Cię na spotkanie Koła Realizacji Twórczych! Weź ze sobą dobry humor i gotowość do niespodziewanego! Tematem przewodnim naszego spotkanie będzie improwizacja i wyraz artystyczny! Termin: 15. 03. 2023 r. Miejsce spotkania: Sala realizacji twórczych Godzina: 18:30
Harmony Seaver
Mechanicznie czas na napisanie wejścia na spotkanie do 15.03 do godziny 18:30, po tym publikuję pierwszy etap (wciąż będzie można wtedy dołączyć).
C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta paskudnymi bliznami, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką
mam nadzieję, że dwa tygodnie milczenia nie sprawiły, że zapomniałaś o naszej małej umowie? Musiałem załatwić kilka spraw, ale teraz z powrotem jestem w Londynie i szalenie brakuje mi dobrego towarzystwa. Jesteś wolna w niedzielę?
PS. mam nadzieję, że nie jesteś uczulona na sierść zwierząt
Nathaniel
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Mam przyjemność poinformować Cię, że wraz z profesorem Swansea jesteśmy w trakcie przygotowania trzydniowego wyjazdu w plener! Mamy zgodę od szkoły i pozostało już tylko przygotować wszystkie rzeczy i, co najważniejsze, Was! Najwspanialszych Kółkowiczów! <3
Z tego powody wysyłam drobny kwestionariusz, który pomoże profesorowi i mi dopiąć wszystko na ostatni guzik, żebyście mogli się świetnie bawić i niczym nie przejmować!
Bez zdradzania zbyt wiele, plener będzie składał się z, oczywiście, malowania, muzyki, pozyskiwania składników i gotowania. By mógł się odbyć bezpiecznie, od każdego CHĘTNEGO na wyjazd potrzebujemy odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Czy masz jakieś alergie? Jakie? 2. Czy przyjmujesz eliksiry na alergię? Jakie? 3. Czy przyjmujesz inne leki i eliksiry poza tymi na alergię? Jakie? 4. Czy masz jakieś alergie pokarmowe? Jakie? 5. Czy trzymasz się specjalnej diety? Jakiej? Jakiego jedzenia unikasz?
Prosiłabym o nadsyłanie do mnie jak najszybciej odpowiedzi na powyższe pytania. Odpowiedź na pytanie oznacza chęć wzięcia udziału w plenerze!
Mam nadzieję, że jak najwięcej z nas będzie mogło wziąć udział w wyjeździe! Jesteście niezastąpieni! <3
nie uzyskuje Pani promocji do następnej klasy, ponieważ nie przystąpiła Pani do egzaminów. Proszę o dopilnowanie wszelkich formalności, jeśli chce Pani kontynuować edukację w Hogwarcie. Powtarzanie roku będzie się wiązać z opłatą w wysokości 250 galeonów*.
Z wyrazami szacunku,
Li Wang
Dyrektorka Szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie
* galeony zostały pobrane automatycznie, jeśli postać rezygnuje z dalszej nauki, proszę o kontakt z @Ruby Maguire