Wszyscy szukający partnera do wątku, mogą się zgłosić w niniejszym temacie. Jeśli szukasz konkretnej ingerencji samemu lub z innym graczem zapraszamy do zgłoszenia się w odpowiednim temacie. Wpisy nieaktualizowane przez miesiąc zostają usunięte.
Kod:
<retroinfo>Kto:</retroinfo> Tutaj wpisz nick postaci <retroinfo>Preferencje:</retroinfo> opisz jakiej osoby do gry oczekujesz, albo czego chcesz, żeby dotyczył wątek [color=#339966]aktualne[/color] / [color=#993333]nieaktualne[/color]
Czarodziejowa dusza
Jeśli potrzebujesz osoby, która nie jest stworzona na forum - członka rodziny czy sprzedawcy sklepu, inny gracz może wcielić się w nią za pomocą Czarodziejowej Duszy i odegrać z Tobą wątek albo prowadzić korespondencję.
Wątki wszelkiej maści, od znajdowania się w rozmaitych lokacjach w zamku, po niespodziewane spotkanie w weekend, wieczorem gdzieś na uliczkach Londynu. Mogę udać się miejsca Twojej pracy, mogę pomóc Ci w podszlifowaniu konkretnych umiejętności. Jestem otwarta na wszystko. Zapraszam!
aktualne 5.01.
Ostatnio zmieniony przez Barnaby Bazory dnia Nie 5 Sty 2025 - 16:54, w całości zmieniany 2 razy
Finnegan Gilliams
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
Kto: Finnegan Gilliams Preferencje: zapraszam po zakup kwiatków; chyba, że ktoś ma pomysł na zapewnienie mi życia poza pracą, to chętnie posłucham propozycji xD aktualne
Scott Perry
Rok Nauki : V
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : Zawsze pchanie jakby dopiero wyszedł z lasu. Ciało zawsze okryte plastrami i bandażami. Kurtka z przypinkami z miejsc, które odwiedził
Kto: Scott Perry Preferencje: Mam ochotę jakoś mocno wejść w fabułę (możemy powchodzić w obrazy) i pocisnąć dużo wątków. Daj mi swoją postać, a ja nam wymyślę wątek! O! Chętnie kółka pozalekcyjne porobię, czekoladowe żabki pozbieram albo, co tam jeszcze gówniaki lubią robić. Czarnej magii się uczyć czy coś... aktualne 15.01
Ostatnio zmieniony przez Scott Perry dnia Sro 15 Sty 2025 - 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Kto: Nastya Preferencje: szukam partnera bądź partnerki do uczestniczenia w balu aktualne 5.01
Astrid Vodder
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 172
C. szczególne : Okulary w rogowej oprawce, często czuć od niej dym papierosowy, wygląda na młodszą niż w rzeczywistości jest, szwedzki akcent, burdel w życiu i na głowie
Kto: Astrid Vodder Preferencje: Coś w zamku, poza zamkiem. Związanego z jej przedmiotem nauczania jak i kompletnie innego. Otwarta na propozycje! aktualne 5/01
Kto: Imogen Skylight Preferencje: Nowy rok, nowa Imogen! A tak naprawdę to stara Imogen, ale sloty na wątki nowe! Chętnie przyjmę coś ciekawego, możemy iść w tematy kostkowe, zrobić samonaukę, może chcesz coś kupić u Wesleyów? Możemy zgubić swoje zwierzaki, pokłócić się, wspólnie wpaść w tarapaty, do wyboru, do koloru! aktualne
Robin Doppler
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 166 cm
C. szczególne : Podobnież duże oczy, trzy podłużne blizny po pazurach od lewego nadgarstka aż do łokcia, bardzo jasne, blond włosy
Kto: Robin Doppler Preferencje: Oddam w dobre i niedobre łapki! Robin to dziennikarka, która różnego rodzaju wywiady/recenzje/publikacje prezentuje przede wszystkim na wizbooku. Chcesz udzielić jej wywiadu? A może chcesz podrzucić jej ciekawy temat?
Ponadto 3/4 jej dawnych znajomych już nie istnie/nie ma rangi, więc nowe znajomości są jak najbardziej w cenie!
aktualne 10/01
Eskil Clearwater
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 180
C. szczególne : Demoniczny uśmieszek, wyzywające spojrzenie i wieczne samozadowolenie, obrączka na palcu
A dokładniej nowych przyjaciół, znajomych, rywali, współsprawców tworzenia chaosu. Eskil jest bardzo wesołą postacią, beztroską, zadowoloną z życia więc na wstęp poszukuję chętnych do czegoś szalonego ale jednocześnie zabawnego. Napełnijmy nasz wątek dużą dawką pozytywnej energii i sporą szczyptą niebezpieczeństwa lub adrenaliny.
aktualne
Huxley Williams
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 183
C. szczególne : biegające po ciele tatuaże, w pracy przykryte długimi rękawami, chociaż wychodzą na ręce i czasem na szyję | pojedynczy kolczyk szeherezady w uchu
Kto: Wolfgang Aniston, Huxley Williams lub Issy Rain Preferencje: przyjmę wszystko (chociaż preferuję dorosłych), wymyślę relki i porobimy coś spektakularnego; mam więcej czasu więc będę ładnie pisać aktualne 11.01