Wszyscy szukający partnera do wątku, mogą się zgłosić w niniejszym temacie. Jeśli szukasz konkretnej ingerencji samemu lub z innym graczem zapraszamy do zgłoszenia się w odpowiednim temacie. Wpisy nieaktualizowane przez miesiąc zostają usunięte.
Kod:
<retroinfo>Kto:</retroinfo> Tutaj wpisz nick postaci <retroinfo>Preferencje:</retroinfo> opisz jakiej osoby do gry oczekujesz, albo czego chcesz, żeby dotyczył wątek [color=#339966]aktualne[/color] / [color=#993333]nieaktualne[/color]
Czarodziejowa dusza
Jeśli potrzebujesz osoby, która nie jest stworzona na forum - członka rodziny czy sprzedawcy sklepu, inny gracz może wcielić się w nią za pomocą Czarodziejowej Duszy i odegrać z Tobą wątek albo prowadzić korespondencję.
Kto: Larkin J. Swansea Preferencje: mogę dać ci korki z DA z rzeźbienia, albo tworzenia biżuterii, a możemy po prostu wpaść na siebie gdzieś na mieście, do wyboru do koloru. Możemy nawet zabawić się metamorfomagią, jeśli tylko mój drugi wizerunek przypadł ci do gustu np. kiedy jeszcze LJ pracował u jubilera Huxleya i znasz go pod imieniem Jonathan aktualne
Kto: Leroy Baxter Preferencje: Kogoś do wyzwania Koła Magicznych Wyzwań (tak to się nazywa chyba). Albo do samonauki zaklęć/transmutacji/miotły. Kontakt na discordzie :) aktualne
C. szczególne : Miodowe końcówki włosów | dziwny wąs pod nosem | pieprzyk po lewej stronie nosa | blizna na lewej ręce | zawsze gotów rzucić w Ciebie kasztanem
Kto: Wacław Wodzirej/Viego Honeycott Preferencje: Na Wacku chętnie porobię samonauki z transmutacji, ale chętnie też pójdę na jakiś melanż tudzież inny wątek imprezowy, aby coś się podziało, ktoś miał pobita mordkę itp aktualne
C. szczególne : Na ramieniu ma znamię w kształcie kompasu. Wiecznie uśmiechnięta. Duża szrama na całe plecy.Często można ją zobaczyć z fioletową torbą przewieszoną przez ramię..
Kto: Christopher Walsh i Frederick Shercliffe Preferencje: jest mi to właściwie obojętne, chętnie przyjmę jakąś lokację z prostymi kostkami, mogę też kogoś czegoś nauczyć albo, w przypadku Freda, na kogoś warczeć. Akcje startowe również mile widziane. aktualne
Kto: Mulan Huang, Mina Hawthorne Preferencje: w zasadzie przygarnę wszystko, co by tylko ktoś chciał. Dowolne samonauki, jakieś mniej lub bardziej porąbane akcje zarówno w zamku jak i poza nim. aktualne
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Kto: Harmony Seaver Preferencje: W drodze do quadruple!
Wraz z końcem tego roku szkolnego, Harmony uzyska status studentki, a to oznacza, że będzie mogła zostać zgłoszona jako łyżwiarka, tym samym fabularnie sobie tłumaczę - mając debiut w seniorach! Chciałabym, żeby na ten debiut zaprezentowała poczwórne skoki, których póki co nie opanowała. Bardzo chciałabym przejść z nią fabularną drogę po zdobycie tych skoków (szczególnie, że inne kraje oprócz Rosji wprowadzają u swoich seniorek poczwórne skoki!).
Dlaczego poczwórne skoki są tak trudne? Krótki opis i historia znajdują się w tym filmiku.
Z względów w filmiku przedstawionych nie chcę po prostu "dać" jej tych skoków, chcę, żeby je zdobyła, pracując nad nimi przez najbliższy rok długo i ciężko.
Nie mam preferencji co, jak i z kim. Mogę rozegrać wątki te z postaciami, z Czarodziejowej Duszy, czy też z Mistrzem Gry. Zależy mi na tym, żeby grać przynajmniej jedną fabułkę z tej dziedziny na miesiąc max. dwa miesiące. Nie musi się to odbywać z jedną osobą/postacią! Jeżeli ktoś będzie się chciał jednorazowo w trakcie jej drogi pobawić trochę łyżwiarstwem i dowalaniem mi kostkami, ukocham całym serduszkiem i obiecuję mieć w pamięci na następnym Festiwalu Wina
aktualne
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 160 cm
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, w trakcie mutacji
1. Potrzebuję, żeby ktoś mi się poznęcał nad chłopakiem - że jest szlamowaty, że nie ogarnia czarodziejskiego świata, że nikt go nigdy nie pokocha, że dureń, trąba... im bardziej mu to wejdzie na psychę tym lepiej, ale no właśnie, na psychę - żadnej bójki czy nawalanki na zaklęcia. Fajnie, gdyby to było elementem dłuższej relacji (ciągnącej się od kilku lat dajmy na to), ale to żaden wymóg c:
2. Nastoletni angst - Terry ma ogromne poczucie niesprawiedliwości, gdy w grę wchodzi ukrywanie magii przed mugolami. Widzi, ile dobrego czary mogłyby zrobić np. w mugolskich szpitalach, ale ze względu na Kodeks Tajności Czarodziejów taka pomoc jest wykluczona, co wydaje mu się mocno niefair. Ewidentnie leży mu to na sercu i uwiera, a ja chciałabym popisać wątek, w którym chłopak daje upust tym kitranym od dłuższego czasu emocjom, preferably w towarzystwie kogoś, kto ma podobne odczucia co on. Taka sesja na narzekanie, złość i bzdurne nastoletnie rewolucje.
Kto: Do rozdania trio w postaci puchona, ślizgona i krukona od wyboru do koloru.
Preferencje: Gracz, relka można obgadać na discordzie -> alicjagra
Anabell to ślizgonka zamknięta w sobie, skupiająca się na czarowaniu i rozwijaniu tej swojej smykałki którą ma, taki troche puchon, ale jednak ślizgon, dobry z niej ziomek i przyjaciel co skoczy z kimś na jakieś kremowe piwo. Lubi zwierzaki i umie w historie magii, szuka przyjaciół jak reszta mojej bandy. Aktualnie na VII roku.
Allison to rozkapryszona krukonka żyjąca w świecie magii i czarodziei, przyzwyczajona do korzystania z magii na co dzień, a mimo to przez ród Greyów dobrze jej idzie kopanie w ziemi i szukanie ziółek oraz zdobywanie wiedzy na jej temat, trochę zdystansowana, woli babki, faceci są dla niej neutral, ale z wieloma nie pisałam, więc ciężko stwierdzić, jaki ma do nich stosunek gdy się rodzi w babskim rodzie. Aktualnie jest studenką na I roku studenckim i celuje w bycie w uzdrowiciela więc wszystkie wątki około uzdrowicielowe, zielarskie przyjmę z otwartymi ramionami.
Emily to puszek okruszek, czyli typowy borsuczek co się w mugolskim świecie urodził i mugola ma w sercu i mugol z niej nie wyszedł, jedyne co lubi to latanie na miotle, bo to jej wychodzi, inne zajęcia są ok, Trolla z nich nie ma, jest git. Jest na V roku, jest obrońcą w swoim składzie Quidditcha, w meczu z krukonami obroniła 3 bramki, jest swoim własnym mvp życia, lubi jeść i mugolskie zabawy.
Tak w skrócie to mam wielki zastój, pisze tylko na lekcjach i zaczęło mnie to nudzić, przyjmę każdą możliwą sesje z graczem, MG NIE PRZYCHODŹ.
aktualne
Eden Haynes
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 185 cm
C. szczególne : szczupła, krucha sylwetka; zmęczony, najczęściej nieprzyjemny wzrok; usta przełamane w kąśliwej prowokacji uśmiechu
Kto: Eden Haynes Preferencje: chętnie rozruszam fabularne kończyny dlatego przyjmuję wszystko; polecam się do tańca i do różańca, miłości, nienawiści i zwykłej szczerej sympatii. Uknuję wspólnie relacje, by wyszło coś ciekawego. Jednym słowem: zapraszam, kontakt przez prywatną wiadomość lub discorda, nie dajcie się długo namawiać<3
Kto: Kate Milburn, DeeDee Carlton, Noreen Finch Preferencje: Popisałabym coś - sandboxy, luźne wątki, samonauki w wątkach, czy cokolwiek innego. Mam trochę czasu, całkiem szybko odpisuję i ogółem się polecam, coś wymyślimy częściowo aktualne - tylko dla DD ewentualnie szukam wątku w tej chwili