Kruk albinos, który niejedno przeżył w swoim siedmioletnim życiu. Został przygarnięty przez Nakira, kiedy był na studiach i dostrzegł go w menażerii. Niechciany przez inne osobniki ze swojego gatunku, ale równie mądry, co one, a przy tym niezwykle lojalny. Łypie na wszystkich bystrym spojrzeniem, jednak nie zdarzyło się, żeby kogoś dziobnął z niechęci.
Pragnę poinformować, że jesteś oczekiwany na rodzinnej kolacji w środę o szóstej. Przypominam, że udział w spotkaniu stanowi wyraz rodzinnych zobowiązań i nie podlega dyskusji.
Ponadto, Twój kolega również został zaproszony, i liczę na to, że dołożysz wszelkich starań, byście obaj pojawili się punktualnie.
W te Święta chciałbym Ci życzyć przede wszystkim spokoju – tego wewnętrznego, ale też wokół Ciebie. Wiem, że rodzina potrafi być czasem wyzwaniem (delikatnie mówiąc), ale mam nadzieję, że mimo wszystko znajdziesz w tych dniach chwilę na oddech, odpoczynek i coś, co przyniesie Ci radość.
Camael
Dołączony podarunek:
fałszoskop (+1 OPCM), eliksir wiggenowy x1 O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt Nakirze!
Irvette de Guise
Dołączony podarunek:
fałszoskop (+1 OPCM), "Historia najlepszych aurorów XVIII i XIXw." O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
:D
Dołączony podarunek:
Jadalne farby do ciała, zabawkowa Kobra wychodząca z kosza O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Nakirze,
Znajomości z pracy czasem zakwitają w serdeczne relacje. Ku takiej przyszłości sobie i Tobie życząc, Wesołych Świąt i wypoczynku w gronie najbliższych.
Z pozdrowieniami, A.R.
Dołączony podarunek:
Świetlik O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Jestem pewien, że ci się przyda, zwłaszcza kiedy spotkasz yeti.
Max
Dołączony podarunek:
Peleryna niewidka O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Pamiętasz, że pod krzyżem zwyciężam?
Dołączony podarunek:
Krzyż Dilys O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt!
Święty Mikołaj
Dołączony podarunek:
Amulet z jemioły (+2 zaklęcia) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.