Autor Wiadomość Dodatkowo : najmłodsza Blythe, klon Psyche
Re: ChibiMaker Pon 2 Lut - 18:36; no bo po co się uczyć.
Tutaj Tuna jest, żeby nie było xd
Neptune:
Dodatkowo : legilimencja i oklumencja
Re: ChibiMaker Pon 2 Lut - 18:54; CICHY
ELSA
SIRITH
SARA
SALAZAR
Ostatnio zmieniony przez Quietus Ettréval dnia Pon 2 Lut - 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Re: ChibiMaker Pon 2 Lut - 19:29; Gillian M. Goyle
Severus de Montmorency
"Co za uroczy chlopiec" czyli Narcyza Volsen
Dodatkowo : zaklęcia bezróżdżkowe, opiekun Gryffindoru
Re: ChibiMaker Wto 3 Lut - 21:48; Meg!: Jakie to piękne! *__________________*
Ostatnio zmieniony przez Eris L. Lynch dnia Wto 3 Lut - 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowo : vel ENEMA - one man band, prefekt fabularny
Re: ChibiMaker Pią 4 Sie - 19:29; Etka-mała psychopatka
Gemma... po prostu Gemma c:
I Edgar za młodu
C. szczególne : Blizny na nadgarstkach, pogodne spojrzenie, towarzystwo Euthymiusa oraz zapach wody kolońskiej.
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż
Re: ChibiMaker Nie 30 Gru - 14:28; https://imgur.com/a/rdMN15W Wszystkie moje multi :>
C. szczególne : nieodparty urok osobisty i zaraźliwy uśmiech
Dodatkowo : Prefekt Naczelny
Re: ChibiMaker Nie 30 Gru - 17:05; Nigdy się nie przyznam, ile czasu mi to zajęło, ale zabawa przednia xDD
tu moje
C. szczególne : Tatuaż na żebrach w kształcie różdżki z trzema gwiazdkami; czarodziejski tatuaż z ruszającą się palmą na nadgarstku.
C. szczególne : krzywy zgryz, dużo pieprzyków, w tym nad górną wargą. Tatuaż na karku, kolczyk w lewym uchu, spora blizna w prawej pachwinie
C. szczególne : Kruczoczarne, kręcone, długie włosy (od ostatniego pobytu w szkole jeszcze dłuższe) luźno opadające. Ubrany w wszystko co wygodne i swobodne - brak garniturów. Karnacja skóry znacznie ciemniejsza. Opalił się w tym Meksyku.
Re: ChibiMaker Czw 31 Sty - 17:06; W przypadku Alka mam ten problem, że na wszelkie przyjęcia, uroczystości upina on swoje kudły. Dlatego wstawiam dwa typy. Jak wygląda codziennie, a drugi jak ma upięte, na krótko włosy.
Cortez: https://imgur.com/Ln6TznN
C. szczególne : niewielki, geometryczny tatuaż na ramieniu
C. szczególne : Kolczyk w nosie, tatuaże, kot kręcący się pod nogami