C. szczególne : wzrost, a oprócz tego sporo mniejszych i większych blizn, z których każda ma swoją historię. Na prawym ramieniu ma tatuaż przedstawiający wydrę.
Geronimo to wyjątkowo poczciwa płomykówka, bardzo przywiązana do Wally'ego i starająca się niezawodnie dostarczać jego pocztę, choć czasem może być trochę gapowata.
Moi informatorzy powiedzą mi, z kim poszedłeś >.> Fr tho, weź Bri, bo jestem spłukana i jej dałam bida prezent. Wesołych! - Clara
Dołączony podarunek:
bilety dla dwóch osób do New Magic Theather O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych świąt Wally. B.
Dołączony podarunek:
Strój ochronny ze smoczej skóry - dwuczęściowy. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Kochanie, Drobny zestaw na naszą pierwszą wspólną wyprawę. Zapisz tym piórem nie tylko świadectwo piękna natury, ale i naszego uczucia. Twoja Bridget
Dołączony podarunek:
magiczna siatka do łapania stworzeń podwodnych, pióro z grawerunkiem inicjałów “W.A.S”, notes z okładką ze smoczej skóry O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Dołączony podarunek:
Butelka ognistej whisky, papierosy z raptuśnikiem, eliksir euforii, gromu i czuwania. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
W. Shercliffe,
Ciepłych, spokojnych i pełnych wypoczynku świat bożego narodzenia,
Życzy, Atlas Rosa
Dołączony podarunek:
Amulet Uroborosa, samopiszące pióro O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wally, Choć wiem, że nie jesteś wielkim wielbicielem Doliny, to chciałabym Ci podarować jej unikalny kawałek, będący świadectwem jej wyjątkowości. Wesołych Świąt!
L.
Dołączony podarunek:
Amulet Uroborosa, ręcznie wykonany zielnik z roślinami z Doliny Godryka O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt!
Święty Mikołaj
Dołączony podarunek:
Usypiający łuk (+2 ONMS) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Frederick
Dołączony podarunek:
rękawice ze skóry węża morskiego O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Twoja praca bardzo często jest niebezpieczna, warto więc nieco ją ostudzić.
Christopher
Dołączony podarunek:
strój ochronny ze smoczej skóry - jednoczęściowy O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.