C. szczególne : wysoki i szczupłej postury | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie | chodzi w garniturowych spodniach i ciemnych koszulach zamiast szat
4. napisy za duże, gify też duże i w ogóle to wszystko za duże, gify z dwóch różnych światów. no i nie dopasowane do ava, a mam świra na tym punkcie :C
C. szczególne : wysoki i szczupłej postury | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie | chodzi w garniturowych spodniach i ciemnych koszulach zamiast szat
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego. Na prawym przedramieniu wielka i paskudna blizna, ukrywana metamorfomagią i ubraniami
uwielbiam takie minimalistyczne a przez zawarty tekst znowu nucę myslovitz XD jedynie mam pierdolca na punkcie podpisu autora który najczęściej burzy mi estetykę
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego. Na prawym przedramieniu wielka i paskudna blizna, ukrywana metamorfomagią i ubraniami
C. szczególne : przenikliwe spojrzenie, bladość, silna obecność pomimo milkliwości, ciężki akcent, blizna po poparzeniu na lewym ramieniu powyżej łokcia
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek), obrączka z białego złota na palcu serdecznym lewej dłoni
Chętnie zobaczyłabym coś nowego Cytat bardzo fajny, szekszi Becia na blacie (nie dziwię się Dominikowi ), ale jakby całość była ciut niżej, żeby litery nie wchodziły na tę linię, to byłoby już całkiem cudnie.
C. szczególne : Niedorzecznie piękna | Styl vintage i aura wesołości | Wspiera się na artefakcie: Jarzębinowej Feruli | Gdy Hux jest obok - mimowolnie roztacza wokół urok
C. szczególne : Niewielka blizna na łopatce, na palcu lewej ręki sygnet rodowy Bloodworthów oraz drugi pierścień (pochłaniacz magii), podkrążone oczy, podłużna blizna na prawym przedramieniu
Musiałam googlować tekst i jako twój brat jestem oburzona Ale podpis jest piękny, uwielbiam w nim wszystko, od doboru gifów i fontów, aż po całą kompozycję, zasłużone 10! Aż wstyd się tutaj wystawiać po takim ładnym podpisie XD
No kocham go. Spróbuje być obiektywna, bo jak nie jestem, to wychodzi jakoś 1000 Pewnie przeszkadzałyby mi zbyt podobne gify, bo mam mieszaną relacje z taką kompozycją, gdyby nie był tam takim słodziakiem ._. Chyba wolałabym też, żeby był nieco węższy? Ale same gify, cytat, dopasowanie do avka, fakt, że nie umiem być obiektywna... 9,5 *o*