|
Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : burza loków, anorektyczna budowa ciała
| @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:13; | |
| - wiadomość:
- Kod:
<div class="wizchat">tekst</div>
skylight. posiadasz ślizgoński szalik? |
|
| |
| |
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:36; | |
| świetnie, to od dzisiaj masz dwa mój się gdzieś zawieruszył, więc uznajmy że to on ...możliwe, że go spaliłam rok temu 5 minut później obsłużyłam się sama który z Twoich wpółlokatorów czyta "Jak rozmawiać z czarownicami - poradnik dla nieśmiałych"? |
|
| |
| |
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:44; | |
| żadnych ale trudno się dziwić, skoro lekcja 8 to "zaznacz dominacje, to ty jesteś panem tej rozmowy" oddam po meczu, ale nie ma nic za darmo |
|
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:47; | |
| czytalas? co jeszcze ciekawego tam napisali? podaj cene, a ja sprobuje jej nie zignorowac |
|
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:52; | |
| dziwisz się? trudno w tym zamku o dobrą rozrywkę zresztą była otwarta, wyobraź sobie ktoś robił nawet notaki morgano, że też ktoś to chciał wydać, przecież stosując się do tych porad prędzej zostałbyś bezpłodny niż znalazł dziewczynę wiesz kto jeszcze dealuje w szkole? |
|
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:54; | |
| nikt juz nie dealuje w szkole to juz passe chodz na kakao do kuchni, 5 minut, tylko skocze z londynu |
|
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 17:57; | |
| jako następną lekturę do poduszki proponuję "Naucz się lepiej kłamać - poradnik w 5 krokach" zamień kakako na tosty to może się pofatyguję |
|
| |
| Re: @alike & @elyssium Czw Sty 09 2025, 19:59; | |
| zdrowy tryb życia keto chociaż nie jest zdrowe i inne wegetatywne najszczersza prawda dla ciebie tosty, dla mnie co innego jednak 7 minut |
|
| |
| Re: @alike & @elyssium Sob Sty 11 2025, 19:19; | |
| odzyskasz szalik jak wygracie mecz powodzenia, postaraj się nie zabić ...chociaż to kusząca perspektywa |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|