Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
@Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:04; Kod: <div class="wizchat">tekst</div>
Użytkownik
@FOMO rozpoczął konwersację.
naprawdę kojarzę Ci się z dementorem?
C. szczególne : drobna postura, włosy przefarbowane na brąz, dopasowana biżuteria, kwiatowe perfumy
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:06; Z pluszowym dementorem, który niby chce straszyć a gdy jest obok to jednak człowiekowi robi się wesoło i miło na sercu
popełniłam faux pax?
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:07; chcę straszyć, ale rozwesela?
już myślałem, że dlatego, że jestem taki całuśny
C. szczególne : drobna postura, włosy przefarbowane na brąz, dopasowana biżuteria, kwiatowe perfumy
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:08; poprawia humor*
nie mam żadnych informacji na temat twojej całuśności
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:10; czyli jest śmieszny?
nie wiem co gorsze
może to i lepiej, że nie masz
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:14; nie jesteś śmieszny
próbuje być miła ale nie wychodzi mi chyba gdy to piszę
znajdę Ci inny prezent
całuśność nie jest chyba niczym złym
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:17; żartuje iris
nie pamiętam, kiedy ostatnio ktoś mi dał misia
pamiętasz, jak Ci mówiłem, że jestem debilem i żartuje jak debil?
jesteś bardzo miła
chciałem sobie zagadać, żeby podziękować za prezent
chyba nie jest, nie wiem
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:19; nie wiem kto Ci takich głupot nagadał ale debilem nie jesteś
tak samo jak ja nie jestem kruchą niepoważną maluczką Puchonką
och, a ja już zapytałam Gaela co mogłabym Ci dać za prezent.
nie musisz mieć pretekstu aby do kogoś zagadać
Re: @Iris & @FOMO Pon 30 Gru - 22:22; dopóki nie urośniesz, zawsze będziesz dla mnie kruchą, niepoważną, a szczególnie maluczką puchonką
jak tylko urośniesz ponad wysokość trawy - przestanę Cię tak odbierać, obiecuje
nie ma niczego złego w byciu kruchą, niepoważną i maluczką
tak jak w byciu debilem
dzięki temu świat jest różnorodny
czasem potrzebuje pretekstu
Re: @Iris & @FOMO Wto 31 Gru - 7:11; !!!!
jestem oburzona.
zbulwersowana.
zmówiłeś się z Gaelem, co??
zobaczysz, któregoś dnia udowodnię Wam, że jestem silniejsza niż Wam się wydaje
Re: @Iris & @FOMO Czw 2 Sty - 18:56; nie powinienem był na Ciebie drzeć mordy
o ile to jest warte cokolwiek, to przepraszam
Re: @Iris & @FOMO Czw 2 Sty - 21:41; Nie musisz przepraszać
Rozumiem, że nie ufasz moim umiejętnościom
nie mam ci tego za złe
mam nadzieję, że Ci lepiej
Re: @Iris & @FOMO Czw 2 Sty - 22:08; Brzmiałeś tak jakbym Cię dotknęła do żywego
to smutne
czyli... mogę zapytać o to, co chciałam zapytać tydzień temu
jak się czujesz?
Re: @Iris & @FOMO Czw 2 Sty - 22:11; przepraszać też nie umiem za dobrze, więc
nie oczekuj zbyt wiele
jak zawsze
chujowo ale stabilnie
Re: @Iris & @FOMO Czw 2 Sty - 22:16; czasami nie potrzeba słów, wystarczy gest, Lockie
mogę Ci jakoś pomóc?
jak minęły Ci święta? Jak było na zimowym balu?
Re: @Iris & @FOMO Czw 2 Sty - 22:23; jaki gest
nie da sie, próbowałem
po prawdzie to jeszcze nie obchodziłem świąt, dopiero się do nich szykuje
na balu?
były dobre paszteciki i kompot owocowy
i jakiś obraz z obchodzinami Yule
wiele nie straciłaś
po chwili
czemu Cie nie było?
Re: @Iris & @FOMO Pią 3 Sty - 7:17; np. Przyniesienie rozgrzewającego grzańca w tę okropną pogodę. Opcji jest wiele :)
ok, próbowałeś. Może teraz ja spróbuję?
cieszę się, że dobrze się bawiłeś. Tak żałuję, że nie udało mi się przyjść! Mam groźną babcię. Nie pozwoliła mi wyjść z łóżka.
Większość przerwy świątecznej przechorowałam dzwoniącą gorączką. Jestem na końcówce, już nawet normalnie słyszę choć Ike lubi jeszcze ze mnie pożartować. Zaczynam rozważać utarcie mu nosa.