Życzę Ci, aby ten czas był pełen spokoju, radości i ciepła. Niech wszystko, o czym marzysz, zacznie się spełniać, a Nowy Rok przyniesie Ci mnóstwo pięknych chwil i powodów do uśmiechu.
Camael
Dołączony podarunek:
Koc sygnalizujący (+1 uzdrawianie) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
By po każdym ciężkim dyżurze udało się w pełni wypocząć i nabrać sił na kolejne wyzwania. Niech te Święta będą dla Ciebie czasem wytchnienia i regeneracji.
Thalia
Dołączony podarunek:
Magiczny stetoskop (+2 uzdrawianie); opaska nasenna O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt!
Święty Mikołaj
Dołączony podarunek:
Medalion z szarotką alpejską (+2 uzdrawianie) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Isolde Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177 cm
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
bardzo Ci dziękuję za piękne prezenty - sweter jest cudowny, będę go nosiła całe Święta! Mam nadzieję, że spędzicie te Święta spokojnie i radośnie. Przesyłam też drobiazgi dla Ciebie i Adaline - mam nadzieję, że Was ucieszą, moje promyczki. Całuję świątecznie!
Isolde
Do listu dołączona była paczuszka, w której znajdowały się lampa w kształcie balonu i naszyjnik z ametystem.