Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
C. szczególne : Dużo piegów, kilka małych tatuaży
Dodatkowo : Metamorfomagia
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 20:08; Dostaniesz w zęby za wołanie tak na mnie...
Pamiętam... A co?
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 20:09; Nie mogę się doczekać
A pamiętasz, co mi obiecałaś?
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 20:39; przy następnej okazji mogę Ci zaprezentować swoje umiejętności wykorzystania prawego sierpowego :)
Pamiętam... Mam się na coś zgodzić bez gadania.
Więc na co się zgodziłam?
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 20:41; nie obiecuj mi tak, bo mnie to podnieca
To dobrze, że pamiętasz
kup sobie ładną sukienkę w gwiazdki, idziesz ze mną na bal maskowy
*magiblik na 100g*
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 20:50; Co kto lubi, nie mnie oceniać jakie masz fetysze
Co?!
Ale ja nie umiem tańczyć...
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 20:52; a czy Ty myślisz, że ja będę z Tobą tańczył?
inaczej: myślisz, że JA umiem tańczyć?
czy Ty już zapomniałaś, jak ja wyglądam?
po chwili
...chyba, że sukienka będzie się łatwo zdejmować, to możemy potańczyć potem u mnie
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 21:05; Myślałam, że na bale chodzi się po to aby tańczyć...
Jak wyglądasz? Normalnie, jak czlowiek
Cóż, jeszcze nie wiem jak z nią będzie. Dam znać wcześniej, czy się łatwo zdejmuje.
Ale raczej nie będę mogła siedzieć nie wiadomo jak długo, bo na drugi dzień rano moi rodzice robią wyścig na miotłach. Zabiją mnie, jeśli mnie nie będzie...
Chyba że masz ochotę też się pościgać?
Re: @Imogen & @FOMO Pią 20 Gru 2024 - 21:14; Ja chodzę, żeby się najeść, napić i pośmiać z ludzi, więc nie miej wysokich oczekiwań
Jak człowiek.
Mimi Ty i Twoje komplementy to naprawdę...
Pewnie, że jak człowiek kurwa, ale nie jestem gibkim węgorzem, żeby fikać po parkiecie
Chyba że się napierdole
najebany to nawet na rurze tańczę
ale na szkolnej imprezie nie liczmy na cuda
a co to za wyścigi
wracamy do punktu pierwszego: ja nie jestem szybki i gibki
mogę przypierdolić, ale brakuje mi opływowości bystrego karasia w przerębli
moge odstawić Cie rano nawet najebaną, mam autopilota w piorunie
Adele zaproś, na ostatnich wyścigach w zakazanym poszło jej wcale nieźle, chociaż wyłysiała hehe
Re: @Imogen & @FOMO Sob 21 Gru 2024 - 14:20; No to skoro masz takie oczekiwania, to się dogadamy
Czyli nie zamierzasz iść nawalony na ten bal? Punkt dla Ciebie
Moi rodzice co roku robią wyścigi na miotłach dla rodziny i znajomych
Taka mała świąteczna tradycja i chyba okazja do przetestowania przez innych ludzi mioteł od Skylightów
Pisałam do niej i do reszty "gangu Gryfonek". Jeszcze nie dały znać, czy będą
Co do tego balu...
Widzimy się na miejscu? O której to się w ogóle zaczyna?
Re: @Imogen & @FOMO Sob 21 Gru 2024 - 16:32; Nawet niższe, spokojna Twoja rozczochranaa
Zamierzać to ja se moge, ale moja wątroba mi w tym przeszkadza
I nerki
I ostatnio trzustka
Na dupe merlina "gang gryfonek" to idealna nazwa na was, lol
Zacznie się, jak tam dotrzemy - logiczne
Jak mieszkasz gdzieś poza szkołą, to mogę Cię zgarnąć, ale jak śpiulkasz jeszcze w dormitorium gryffindoru jak grzeczna mała dziewczynka to spotkamy się na miejscu
Re: @Imogen & @FOMO Sob 21 Gru 2024 - 22:42; Jakim cudem ty w ogóle jeszcze żyjesz?
Prawda?
Ciężko byłoby wymyślić jakieś bardziej adekwatne określenie!
Niestety, ale mieszkanie mam do odbioru dopiero po nowym roku
To widzimy się na miejscu
Re: @Imogen & @FOMO Sob 21 Gru 2024 - 22:45; To moja w życiu klątwa, wciąż próbuje umrzeć i wciąż się jakoś nie udaje...
No to do zobaczenia
po chwili
daj znać jak z tą sukienką, żebym wiedział, czy sie przygotować
Re: @Imogen & @FOMO Sob 21 Gru 2024 - 22:53; Prawie 20 lat próbuję umrzeć i mi się nie udaje. Myślisz, że to takie łatwe?
Jak to ująłeś: spokojna Twoja rozczochrana, ogarnę temat.
Dzień później
Kurwa, okazuje się, że kupienie sukienki nie jest tak łatwe, jak się wydaje.
Nada się?
Re: @Imogen & @FOMO Czw 2 Sty 2025 - 18:55; tej, królowa
słyszałem, że macie jakiś konkurs zamiatania u skylightów
Re: @Imogen & @FOMO Czw 2 Sty 2025 - 19:40; Królu złoty...
To pełnoprawne wyścigi i tylko odpowiednio odważni biorą w nich udział
Coś mi się wydaje, że ty jesteś za cienki w uszach na takie wyścigi...
Re: @Imogen & @FOMO Czw 2 Sty 2025 - 19:41; oczywiście, że jestem za cienki
czy ja Ci wyglądam na sportowca?
aaale te wasze nowe miotły to bym pooglądał
Re: @Imogen & @FOMO Czw 2 Sty 2025 - 19:51; Niekoniecznie, ale z tego co słyszałam, to jako pała Slytherinu sprawujesz się całkiem nieźle
A to też jak najbardziej. Po wyścigu są do oglądania przez wszystkich, do sprzedaży mają trafić w styczniu 2025.
Jeśli jesteś zainteresowany, to zapraszam!
Re: @Imogen & @FOMO Czw 2 Sty 2025 - 19:55; żeby być dobrym pałkarzem nie trzeba być szybkim, tylko silnym
myślałem kiedyś o zrobieniu miotły
takiej wiesz
mucha nie siada
nazwałbym ją drążek loka
albo
konar swansea
albo chociaż... cacuszko?
przyjade
Re: @Imogen & @FOMO Czw 2 Sty 2025 - 19:57; Coś w tym jest...
Na Merlina, błagam, nie krzywdź tak miotły...
Latamy 22.12, wyścigi zaczynają się o 11. Jeśli nie chcesz się ścigać, to wystarczy jak pewnie będziesz około 12