Magiczna naklejka na deskorolke i zajebiste wypierniczki! O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Kolejnym razem pomoże ci bardziej niż moja obecność. Dodatkowo są smaczki dla kota - niech też ma coś z wigilii.
Wesołych świąt, Ben
Dołączony podarunek:
Koc sygnalizujący i opakowanie przysmaków dla kotów. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt!
Święty Mikołaj
Dołączony podarunek:
Słownik runiczny: Wersja rozszerzona (+2 historia magii i runy) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
To, co stracone, nie wróci. Chcę Cię poznać na nowo, Cody. I chciałbym, żebyś spróbował zaakceptować obecnego mnie. Słyszałem od Tima, że masz problem z różdżkami, może mój prezent pomoże Ci się z nim uporać.
Nico
Dołączony podarunek:
Mapa historyczna (+2 HM) oraz bon na różdżkę Fairwynów. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych świąt, Pimpuś. Różdżka w sam raz na Twoje możliwości.
Avada
Dołączony podarunek:
Lipna różdżka, taśma obłudy, proszek natychmiastowej ciemności i wrzeszczący kalendarz. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych, Ziom! życzę Ci więcej czilu i wyczesanej roboty, gdzie i jaka Ci pasuje najbardziej.
Zarośnięty Święty
Dołączony podarunek:
Czapka niewidka O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Lilian Eldridge
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 170 cm
C. szczególne : unikatowy styl ubioru, artystyczny makijaż, wymyślne fryzury, przekłute septum, unoszący się za nią zapach Błękitnych Gryfów