Ruszaj dupę nad brzeg jeziora! Będziesz mnie za to kochał do usranej śmierci, trust me!
Ojciec wysłał mi DWA prototypy nowej miotły wyścigowej! (Może on też w końcu uznał, że ty jesteś na tyle nieodpowiedzialny, że Tobie nie wolno tego wysyłać...) Swoją drogą ciekawe, że nie pochwalił się, że w ogóle robią teraz jakieś prototypy, ale MUSIMY TO PRZETESTOWAĆ!!! Tylko nie chwal się tym nigdzie, bo wiesz, że jak się jakiś pros dowie, że latamy na nieautoryzowanym jeszcze sprzęcie, to będzie darcie dupy...
ZAPIERDALAJ NAD JEZIORO!
Imogen
Danny Baxter
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 179
C. szczególne : Australijski akcent, banan na mordzie, czapki z daszkiem, tatuaże
Armaty z Chudley? Nieoczywisty wybór, muszę Ci to oddać. Choć faktycznie dni chwały mają już za sobą, to ostatnie sezony stanowią promyk nadziei, odkąd zaczęli się meldować w górnej części tabeli. No i całkowicie się z Tobą zgadzam. Niech rosną w siłę, bo im więcej drużyn jest na wysokim poziomie, tym nam, kibicom, przyjemniej się ogląda podniebne zmagania! :)
Święta zbliżają się wielkimi krokami. Postanowiliśmy to uczcić wspólną imprezą! Zapraszamy serdecznie do domu rodziny Collinsów dnia 6 grudnia o godzinie 18:00. Czeka was mnóstwo atrakcji: pyszne jedzenie i napoje, wspólne ubieranie drzewek i świąteczne koło fortuny. Wszystko przy świątecznej muzyce i salwach śmiechu. Koło domu stanie świąteczne lodowisko, kto ma niech zabierze łyżwy! Mamy nadzieję, że zobaczymy się przy wspólnym stole.
zupełnie o nich zapomniałam przez ten powrót, bal szkolny, święta i całą resztę. Adoptowałam do tego kota z Hogsmead, nawet wrzuciłam fotę na wizzbooka. Widzę, ze nie polubiłeś, a dogadalibyście się. Też zjada wszystko co staje mu na drodze. Pochwalę się wszystkim słowo, ale potrzebuje jeszcze minutki na porządki!
Spodnie kolegi. Podobają ci się? Mogę zapytać gdzie je kupił. Na pewno nie u Madam Malkin. Widziałeś jakie ostatnio miała na wystawie prześmieszne paskudztwa? Słowo daje, nawet nasza babka się lepiej ubiera.
Jak już ogarnę podstawy to koniecznie przyjdź do mnie na paszteciki dyniowe. Zabrała z Ivermorny skrzatom przepis, niebo w gębie.
"A przebiegły jak wąż Slytherin Wspiera żądnych władzy i ambitnych."
Opiekun Domu, Prof. Casey O'Malley
Dołączony podarunek:
Fartuch Madam Puddé z inskrypcją "Hogwart – najbezpieczniejsze miejsce na świecie", Rękawice ochronne (+1 Zielarstwo), Instrukcja Przeciwdziałania Magicznych Wypadków i Katastrof, Artykuł o bezpiecznym użyciu "kociołka", ulotka zasad bezpieczeństwa w ONMS, Potwornie Przytulaśna Przytulanka (PPP) - popiełek O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebna.
Avada
Dołączony podarunek:
Czapka niewidka O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Żebyś nie odstawał od siostry. Wesołych Świąt i owocnego rozgryzania tajników dalekowschodniego miotlarstwa.
Nicholas
Dołączony podarunek:
Yajirushi (+6 GM), paczka hogsów O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Cobyś sobie tego głupiego łba nie rozbił!
Wesołych świąt! Imogen
Dołączony podarunek:
Kask quidditchowy (ochraniacz na głowę) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Panu Skylight,
Z życzeniami spokojnych, wesołych świąt w gronie najbliższych, pełnych swobody i wypoczynku, oraz wszystkich najlepszości w nowym roku.
Zastępczy opiekun domu Salazara A.R.
Dołączony podarunek:
Podróżny zestaw do Quidditcha (PZQ), eliksir Dictum, pudełko fasolek wszystkich smaków i blok czekoladowy. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych świąt, braciszku. Baw się dobrze! Buziaki, Iris
Dołączony podarunek:
wyrzutnia kafli O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Bro, dostajesz zapas eliksirów żebyś nie padł po drodze ze świąt. Świeca jako dodatek by coś ci po wszystkim zostało. Nie pal jej przy siostrach, jest z amortencją.
Wesołych świąt, Ben
Dołączony podarunek:
W pudełku znajduje się zestaw eliksirów i świeca z nutą amortencji O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Cieszę się, że możemy spędzić święta w tym roku wspólnie! Byłoby super poganiać na miotełkach w ogrodzie w trakcie świąt. Jeśli nie ze mną, możesz to zrobić z nowiutkim zestawem podróżnym gdziekolwiek chcesz.
Całuski, Ines
Dołączony podarunek:
Owinięty w świąteczny, złoty papier podróżny zestaw do quidditha razem z opakowaniem ślimakó-gumiaków, kwachów i rymujacych dropsów. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt!
Święty Mikołaj
Dołączony podarunek:
Amulet z jemioły (+2 zaklęcia) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.