Autor Wiadomość C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 07:24; Bracia za darmo nie dzielą się notatkami. Tak to jest w rodzeństwie. Potrafią być mendami choć nie pozostaję im dłużny. W programie mam eliksiry a O'Malley trafił do nas na zastępstwo. Od razu z buta referaty i sprawdziany. Uroczy nauczyciel! Prędzej znajdę czas niż pieniądze na poprawę ogrzewania. Ojciec mówi, że każdy głupi to ogarnie sam więc no, skoro to takie proste to muszę przysiąść. Może dziś wieczorem, jeśli nie zasnę. Poza wizzengerem czytasz coś ciekawego? Czy Twoje plany weekendowe uwzględniają wyjście na piwo?
C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 07:37; Sprawdza czy jesteście na bierząco. Przeważnie nie chce mu się czytać prac studentów To może od razu do tego idź? Materiały z pn. Sierra zostawiła mi ich trzy zwoje
Ostatnio zmieniony przez Benjamin O. Bazory dnia Sro Lis 27 2024, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 07:45; Najpierw skończę te dwie prace domowe to wtedy pójdę do prób ogrzewania. Chciałbyś porzucać we mnie czary abym poćwiczył zaklęcie tarczy? Wyczuwam, że chyba też jesteś zmęczony dzisiaj
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 08:02; Jak uważasz 10 minut później W załączniku masz co znalazłem Może podlecieć do ciebie na wieczór? Spojrzę w wypracowanie jak będziesz dłubał przy aucie
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 08:12; dzięki! Jestem dłużny Pewnie, wpadnij o której chcesz. Jestem bez przerwy a tym samym miejscu Jeśli jesteś ciekaw, mam już plan jak zmodyfikować ogród na imprezę świąteczną Wygospodaruje czasu żeby móc chociaż normalnie pogadać niż przez wizzenger
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 08:23; Tak na oko będę za godzinę Wytłumaczysz mi w drodze do garażu ten ogród 15minut później Nie, skąd ten wniosek?
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 08:25; Nie odpowiadasz na pytania jakby nie były ważne A chciałbym wiedzieć więcej jak Ci minął chociażby dzień
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 08:41; O to wcześniej nie pytałeś. Rano byłem na konsultacjach u prof. Vicario Idąc do pracy ugryzł mnie wąż. Trochę piecze, ale nic poza tym Potem większość dnia warzyłem zamówienia
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 08:58; Drogą od stacji kolejowej. Jadowity raczej nie był, ale i tak profilaktycznie wypiłem kilka fiolek Przyjdź, mamy nowego ekspedienta czasem nie wiem czy ogarnia jak się nazywa
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 09:48; No nie wiem, a jak mu się spodobam i straci dech w piersiach na mój widok i umrze? Ok, mam plan. Spodoba Ci się!
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 10:14; No to cóż... Adieu Nie będę tęsknił W porządku, to jesteśmy umówieni.
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 11:11; 23 listopada Kuźwa, Ben, pomocy Wczoraj Astrid podrzuciła mi Elsę na godzinę. Zabrałem ją na przejażdżkę Żądlibusem Powiedz mi, że znasz jakiś rozpuszczalnik który usunie z bocznej szyby brokatowe naklejki, które podejrzewam o klej z Trwałego Przylepca
Re: @amarok & @bazory Sro Lis 27 2024, 11:18; Spróbuj wpierw alkoholem, czym mocniejszy tym lepiej Jeśli to nie sobie nie poradzi, będę szukać lotniejeszego rozpuszczalnika Brokatowe naklejki nie podobają się tobie czy Cedowi?