Autor Wiadomość C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Re: @amarok & @bazory Nie 29 Wrz - 18:20; W sumie nie, nie jest ważne ważne żebyś się dobrze bawił i wrócił do mnie zadowolony o kuźwa, jaki zajebisty chcę to nie wiem jak ale chcę to pójdę do kogoś ze Swansea, oni wszyscy artystyczni, i niech mi to zrobią przed camperem Holly ma kurę, krowę to ja chcę lodowego wilka
C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
Re: @amarok & @bazory Nie 29 Wrz - 19:04; Przy moim szczęściu Od pierwszego zarobię nokaut kopytem Gdybyś miał je zjeść już by ich nie było Powinniśmy podzielić przygotowania biwaku
Re: @amarok & @bazory Nie 29 Wrz - 20:22; Ogarnę oba po powrocie do Londynu Jeszcze dogadamy co dokładnie kupie
Re: @amarok & @bazory Pon 30 Wrz - 20:12; *5h później* Benji Nie zrozum mnie źle Nie jestem pesymistą... ... ale może weźmy ze sobą na biwak ze dwa wiggenowe? w końcu to Dolina Godryka nie spodziewam się smoków ale sam wiesz jestem noga z leczenia a Ty mistrz elków a tam nawet korzeń drzewa może pacnąć po łbie albo można dostać kociołkiem w nogę jak Ced
Re: @amarok & @bazory Pon 30 Wrz - 20:17; Mistrz to przesadzone określenie, ale wiggenowy bez problemu zrobię pomyślę czy jeszcze jakiś byłby nam potrzebny
Re: @amarok & @bazory Pon 30 Wrz - 20:29; kupić jakieś składniki na to? chyba więcej nie potrzebujemy wezmę Gargulki od Ceda, może zagramy?
Re: @amarok & @bazory Pon 30 Wrz - 20:32; Nie kupuj, część mam, resztę kupię przy okazji bycia w pracy, weź, zagramy
Re: @amarok & @bazory Wto 22 Paź - 0:38; 2 godziny później Przeszkadzać? Szybciej ja będę tam nie na miejscu Ok, przyjść wcześniej?
Re: @amarok & @bazory Wto 22 Paź - 6:32; śmieje się, Trist nie przeszkadza, dawno go nie było i wiem, że to dla niego ważne, a i ja będę spokojniejszy Przyjdź o którejkolwiek godzinie chcesz Nie będę mieć campera więc tak pomyślałem, żebyście nie zmarźli to może ogarnę w ogródku przy rodzinnym domu i się tam rozsiądziemy? Przy ognisku będzie można się ogrzać jak coś. Teraz noce są bardzo chłodne a jakby miało lać to żebyście mieli gdzie się schować. Ojca nie ma teraz kilka dni, jest na wycieczce z kumplami.
Re: @amarok & @bazory Czw 24 Paź - 13:31; 17 października, 15:00 Właśnie wyszedłem Powinienem zapytać Tristan wie?
Re: @amarok & @bazory Czw 24 Paź - 15:07; Może jestem chuchrem ale furtki jeszcze mnie nie pokonują Do zobaczenia
Re: @amarok & @bazory Wto 12 Lis - 21:34; 18 października, rano Wróciłem do domu, spanie u ciebie przyprawiłoby Tristana o zawał Kolacja u mnie? Powinniśmy porozmawiać
Re: @amarok & @bazory Wto 12 Lis - 21:47; godzina 17:17 sorry, dopiero się obudziłem Jasne, dwa razy nie musisz powtarzać Tristan zmył się z domu, zakładam, że nie chce spotkać przypadkiem ojca, który właśnie wszedł do domu Przynieść coś?
Re: @amarok & @bazory Wto 12 Lis - 21:54; Mieszka niedaleko mnie, nie zdziwię się jeśli wpadniesz na niego po drodze Nic nie przynoś Postaram się by to co przygotuj dało się przełknąć
Re: @amarok & @bazory Wto 26 Lis - 22:09; 20 listopada, popołudniu Val wspomniała, że narobiłeś sobie zaległości, nie wie co z tym zrobić Mogę pomóc?
Re: @amarok & @bazory Wto 26 Lis - 22:23; A umiesz wydłużyć dobę? Albo znasz jakiś eliksir co stawia na nogi i nie pozwala zasnąć z nosem w książce? Kawa odpada, wypiłem już trzy. Mój mózg paruje od wymyślania "Technik obrony magicznej w pozycji unieruchomienia". btw. myślę czy od Nowego Roku nie zmienić pracy. Nie chcę być sprzedawcą. Lubię ludzi ale ci rozwydrzeni działają mi na nerwy Co robisz?
Re: @amarok & @bazory Wto 26 Lis - 22:38; Nie umiem zmieniać czasu, ale co dwie głowy to nie jedna. Mogę też wziąć od Ike notatki z tamtego roku. Powinien to mieć Zmień. Masz już coś na oku?
Re: @amarok & @bazory Sro 27 Lis - 6:10; Pewnie, jeśli masz jego notatki to może chociaż wycisnę z tego jeden akapit Może chciałbyś przejrzeć pod kątem błędów wypracowanie dla O'Malleya dotyczące zastosowania Gromu? Jeszcze rozglądam się za ofertami pracy. Myślałem aby spróbować zrobić też kurs mechanika aby poprawić ogrzewanie Żądlibusa jeśli mam w nim spać całą zimę. W domu się nie da. Nie napisałeś mi co robisz? To jakaś tajemnica wagi państwowej?
Re: @amarok & @bazory Sro 27 Lis - 7:14; Mam, tak samo jak on ma moje notatki. Dziwie się, że nie wpadliście na to z braćmi Masz zajęcia u O'Malleya? Nie spodziewalem się. Spojrzę. Nie lepiej to komuś zlecić? Jestem pewien, że nie narzekasz na nadmiar wolnego czasu Siedzę na ganku, palę i czytam,