stanę na nogi jutro bo teraz jeszcze je lokalizuję
od imprezy u Benjamina? długo Was wtedy nie było
więc wczoraj TO właśnie od Was wyczułem! a ja się zastanawiałem czemu pachniecie tak słodko jak stoicie obok siebie a inaczej jak stoicie dalej od siebie kilka minut później
on skończył, to pamiętam bo byłem o to zły
nie wiem który z nas zaczął wiem, że mu na to pozwoliłem bo chciałem
ale nie rozumiem dlaczego nagle zacząłem chcieć
nawet ta przyjemniutka pełnia i odchorowywanie nie sprawiło, że mniej chcę
kilka kolejnych minut później
on był zimny jak lód a ja miałem z 39 stopni
to była taka ulga jak staliśmy blisko jakbym oddychał świeżym powietrzem w zaduszonym pokoju
naaa peeewno? może patrzyłeś tak trochę, tylko wmawiałeś sobie, że tak nie jest?
jak to nie wiesz co dalej, co ma być to będzie. Jak się zobaczycie to pewnie zrozumiecie więcej.
możliwe też, że przez najbliższy miesiąc będziecie udawać, że nic się nie stało, nie, Ced? chociaż z tego co mówisz to już teraz jesteście mądrzejsi niż niektórzy...
to dobrze o nim świadczy, wiedział, że jest pełnia, troszczy się o ciebie. Wydaje się bardzo fajną osobą, masz moje błogosławieństwo
niepotrzebnie się przejmujesz, przecież nie masz teraz nikogo
chciałabym ci powiedzieć coś mądrego, ale to chyba już nie jest sytuacja, w której możemy coś poradzić...
przecież możesz iść z nią na randkę, sprawdź z kim się lepiej czujesz i tyle, to jeszcze nie jest sytuacja, która by miała być krzywdząca, po prostu graj w otwarte karty i nie dawaj ani Benowi, ani DD do zrozumienia, że mają cię na wyłączność
dopóki nic sobie nie zadeklarujecie to jest okej. Chociaż oczywiście lepiej by było, żebyś nie poszedł na 10 randek zanim podejmiesz jakąś decyzję
Trevor Collins
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 178
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;