C. szczególne : włosy; obecnie ciemny blond, subtelny różowy błyszczyk na ustach; paznokcie pomalowane na czarno, buntowniczy wyraz twarzy, jakby szykowała się na walkę z całym światem
Bardzo przyjazna i leci na ciebie... na smakołyki.
Lubi się przytulać, a nawet może mrugnąć do ciebie sowim okiem.
Xanthea Grey
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 170cm
C. szczególne : wygląda zdecydowanie młodziej niż pokazuje metryka, ma wyraziste oczy, ufarbowane na szaro włosy do linii bioder i bardzo jasną karnację
Wiem, że mój list może być dla Ciebie niespodzianką, i że prawdopodobnie masz do mnie więcej pytań, niż życzliwych uczuć. Chcę jednak, żebyś wiedziała, że kocham Cię z całego serca, a zostawiłam Cię z rodziną po to, byś miała szansę na zaznanie równie szczęśliwego dzieciństwa co ja, dzieciństwa, którego sama nie mogłabym Ci zapewnić. Zamierzałam wstrzymać się z tym listem aż będziesz pełnoletnia, ale Merlin mi świadkiem, że nie wytrzymam czekając dłużej. Od lat marzę o tym, by Cię poznać, przytulić i patrząc Ci w oczy powiedzieć, jak bardzo Cię kocham. Jeśli chciałabyś się ze mną spotkać, daj proszę znać. Dołożę wszelkich starań, by zapewnić nam kameralne, spokojne miejsce.
Kocham Cię, Słoneczko,
Mama
Xanthea Grey
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 170cm
C. szczególne : wygląda zdecydowanie młodziej niż pokazuje metryka, ma wyraziste oczy, ufarbowane na szaro włosy do linii bioder i bardzo jasną karnację
Zgodnie z ustaleniami przesyłam swoją i Tima część kwoty za prezent urodzinowy Rems. Dziękuję, że to załatwiłaś, wyszło wspaniale, a bransoleta jest wspanialsza, niż sobie wyobrażałem. Dobra robota.