Czarodzieje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Share

Symphony O. Seaver

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość

Symphony O. Seaver
Symphony O. Seaver

Nieokreślony
Rok Nauki : VI
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 167cm
C. szczególne : Piegi porozsypywane po całej twarzy
Galeony : 28
  Liczba postów : 25
https://www.czarodzieje.org/t22070-symphony-o-seaver#723018
https://www.czarodzieje.org/t22073-poczta-symphony#723119
https://www.czarodzieje.org/t22075-relacje-symphony#723127
https://www.czarodzieje.org/t22071-symphony-o-seaver#723019
https://www.czarodzieje.org/t22076-symphony-o-seaver-dziennik#72
Symphony O. Seaver QzgSDG8

Gracz

Symphony O. Seaver Empty

PisanieSymphony O. Seaver Empty Symphony O. Seaver  Symphony O. Seaver EmptyPią Mar 17 2023, 23:28;

Symphony Olivia Seaver

DATA URODZENIA 23/09/2006
CZYSTOŚĆ KRWI 75%
MIEJSCE URODZENIAHarrogate, North Yorkshire
MIEJSCE ZAMIESZKANIA Harrogate, North Yorkshire
W HOGWARCIE JEST OD KLASY I
OBECNIE JEST NA ROKU  VI
WYMARZONY DOM Co mi los przyniesie :DD
WYBRANY WIZERUNEK Chloé Coutau

Wyglad

WZROST 167cm
BUDOWA CIAŁA 63kg, waga prawidłowa, ona jednak uważa, że mogłaby nieco poćwiczyć z myślą o wyrobieniu mięśni oraz podkreśleniu swoich „kobiecych kształtów”, które i tak są doskonale widoczne, a dziewczyna ma wspaniałą figurę.
KOLOR OCZU Jasno-niebieskie
KOLOR WŁOSÓW Brązowe
ZNAKI SZCZEGÓLNE Piegi porozsypywane po całej twarzy
PREFEROWANE UBRANIA Luźne, ale eleganckie… Pomimo tego nie przepada za sukienkami, aczkolwiek gdy zbliża się bal to kocha się na niego stroić, dlatego też bardzo często zakłada na takie okazje suknie.

Charakter

Czasami mi się zdaje, że ona lepiej
dogaduje się ze zwierzętami,                              
niż z własną rodziną.

~ Babcia

Symphony nigdy nie czuła się jakby była córką państwa Seaver, pomimo tego starała się myśleć pozytywnie, lecz gdy urodził się jej młodszy brat to kompletnie przestała myśleć o tym, że jest wystarczająca, zwłaszcza jak już podrosła i wiedziała jak działa świat.
Szybko zamknęła się w sobie, przynajmniej w stosunku do rodziców. Mało co przebywała w domu, przez co jej brat bał się, że ta już go nie kocha, lecz szatynka za każdym razem się tego wypierała.
Dla swoich najdroższych przyjaciół, wujostwa czy dziadków wciąż była tą samą, uśmiechniętą dziewczynką, która kocha bawić się na podwórku, wspinać się na drzewa w lesie czy bawić się z pieskami.
Dla nastolatki największą terapią jest rozmowa, ale nawet nie z ludźmi… Bo to Louis trzyma przy sobie wszystkie jej tajemnice, choć ten ptak jest okropnie złośliwy, to stanowi dla niej największe wsparcie.

Jest szczera, praktycznie zawsze, choć jeśli sytuacja tego wymaga to potrafi skłamać, jednakże wcale tego nie lubi.
Nie potrzeba wiele aby czuła się usatysfakcjonowana, może to przez to, że ma problemy z wyznaczaniem granic co jest fajne, a co nieziemskie.
Dziadkowie wiele razy powtarzali jej, że jest ambitna i mądra bez względu na to, co mówią jej inni, aktualnie pragnie być doskonała ze wszystkiego i nie dopuszcza do siebie słów i myśli, że jest to niemożliwe.

Historia

Chcę aby na imię miała Symphony…
Wiem, że to nie typowe proszę Pani,
lecz nasza rodzina już tak ma

~ Grace

North Yorkshire, 23.11.2017
Symphony Seaver
Rezydencja Seaver
Harrogate, North Yorkshire

Harmony Seaver
Rezydencja Seaver
Knaresborough, North Yorkshire

Droga kuzynko!
Nie mogę w to uwierzyć! Dzisiaj przyszedł do mnie list z samego Hogwartu! Nareszcie będziemy mogły się widywać codziennie! I do tego jeszcze z Melody! Tak bardzo nie mogę się doczekać!
Może teraz moi rodzice zwrócą większą uwagę na to, że przydałaby mi się opieka magiczna.
W końcu bardzo długo walczyli z tym, abym opanowała latające talerze oraz książki…
A tak swoją drogą, trochę boje się tej przeprowadzki… Od trzech godzin nie mogę się skupić na przygotowaniach do wyjazdu, nie wiem co ze mną będzie… Rodzice nie uczyli mnie zbytnio jak zdobywać przyjaciół… W sumie to znam tylko Ciebie i Melody, no i resztę kuzynostwa…
Czemu musiałam się urodzić akurat mojej mamie a nie jakiejś innej kobiecie? Nie lubię jej, ona na pewno wolałaby mieć ciebie jako córkę… Tak samo mój tata, kompletnie ich nie rozumiem, czemu wolą mojego brata ode mnie? Albo Ciebie… Albo Milo…

Jednak chce już stąd wyjechać, może rodzice będą ze mnie choć raz dumni, że przeżywam jakieś przygody… Może dlatego mnie tak nie lubią? Bo nie odziedziczyłam po nich pasji do przygód? Zresztą interesuje się zwierzętami, tyle czytam na ich temat! Czemu na to nie zwracają uwagi? O co chodzi? Harmony błagam kuzynko powiedz czemu oni wobec wszystkich są tacy wyrozumiali tylko nie wobec mnie?
Przecież byłam grzeczna jako mała dziewczynka… Nie sprawiałam im kłopotów! Ale nawet i wtedy jedynie dbali o to abym miała jak przeżyć, odkąd urodził się mój brat to już kompletnie nie zwracają na mnie uwagi! Albo przynajmniej do dzisiaj, chociaż nie… Od roku mam te całe dziwne magiczne moce, dobrze mi z tym… Od tamtej pory mama obiecuje mi, że będę mieć kruka! Takiego swojego własnego! I różdżkę, szatę, no i przygody! Nie przepadam za przebywaniem daleko od domu… Albo raczej daleko od mojego ulubionego lasu, czuję się tam tak bardzo bezpiecznie… Chociaż jeśli te przygody będą blisko natury, to nie mam nic przeciwko.
Co o tym wszystkim sądzisz? Wiem, że nie podoba ci się jak moi rodzice mnie ignorują i to, że dalej ich lubisz bo wysyłają ci pocztówki i w ogóle… Ale co sądzisz o moim wyjeździe do Hogwartu?
Mam nadzieję, że ten list dotrze do ciebie jak najszybciej.
Pozdrawiam, twoja droga Symphony

Milo dostał list o takiej treści.

Mówiłem ci, że źle ją wychowujemy.
Mogliśmy od razu postawić na to aby jeździła z nami,
a przez twoje oddawanie jej dziadkom
kompletnie zignorowała swoją ambitną przyszłość,
mogła być popularna! Pisać książki o różnych kulturach!
A ty nic.
Czasami nie wierzę, że zgodziłem się na taką formę rodzicielstwa.

~ Neil

Rodzina

Neil Seaver (100%) – Ojciec. Bardzo stanowczy, często ma problem ze zrozumieniem emocji oraz uczuć Symphony. Często ignoruje dziewczynę, poświęca całą uwagę jej bratu. Pomimo to jest dobrym mężem, bardzo dba o swoją najdroższą.
Grace Seaver (50%) – Matka. Zwracała większą uwagę na swoją córkę niż jej mąż, aczkolwiek wciąż ciągle była zajęta wyjazdami lub opieką nad młodszym braciszkiem Symphony. Nawet mimo tego, iż ona sama ma wyrzuty sumienia jak wychowała córkę, to w duchu stara się ją wspierać, dlatego też dotrzymała swojego słowa co do zakupu kruka. Wciąż jednak te dwie kobiety nie mają ze sobą zbyt dobrego kontaktu.
Młodszy brat – Rodzeństwo jak to rodzeństwo, często się sprzeczają i jest pomiędzy nimi napięta atmosfera, ale mimo to mają do siebie wzajemny szacunek i się kochają. Symphony jednak jest nieco bardziej sceptycznie nastawiona do braciszka, choć wie, że to jak wyglądają jej relację z ich rodzicami nie są jego winą.
Dziadkowie Symphony od strony matki (50% i 50%) – Dziewczyna bardzo ich lubiła, można by rzec, że kochała ich bardziej od swoich rodziców, to oni głównie zajmowali się Olivią gdy ta była mała i zanim jeszcze zaczęła naukę w Hogwarcie. Symphony często pisze do nich listy co u niej i u jej kruka.
Kuzynostwo – Harmony i Milo są dla Symphony jak najdrożsi przyjaciele, albo nawet i rodzeństwo. Uwielbia spędzać z nimi czas, mogłaby rozmawiać z nimi godzinami bez przerwy. Uważa, że nigdy nie spotka lepszych osób od nich.
Wujostwo – Symphony ma do swojej dalszej rodziny duży szacunek, oni też pomagali dziadkom w jej wychowaniu. Po za tym to wiele razy wysyłali jej różne pocztówki z miłymi słowami i niesamowicie pomogło to dziewczynie poczuć się chcianą w rodzinie.

Ciekawostki

♔ Jej kruk ma na imię Louis.
♔ Nie może pozbyć się z głowy myśli, że jej brat będzie mieć takie same problemy jak ona.
♔ Przez pierwsze 2 lata nauki miała ogromne problemy, aby dogadać się ze swoją różdżką.
♔ Gdy dostała swojego kruka to ten przez dwa miesiące miał tak ogromne problemy żeby się u niej zadomowić i nastawić się do niej przyjaźnie, że co chwila wyrywał jej włosy ze złośliwości. Ta przez to płakała po nocach.

Ostatnio zmieniony przez Symphony O. Seaver dnia Sob Mar 18 2023, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

Hariel Whitelight
Hariel Whitelight

Student Slytherin
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 184
C. szczególne : podobny do Camaela, wręcz myląco gdyby nie oczy i pieprzyk nad górną wargą | pachnie perfumami z nutą sosny | nosi super buty, które tworzą za nim kwiatkowy korowód | zawsze ma kolorowe okularki na nosie
Galeony : 268
  Liczba postów : 889
https://www.czarodzieje.org/t20706-hariel-whitelight#657554
https://www.czarodzieje.org/t20730-poczta-harry-ego#657951
https://www.czarodzieje.org/t20707-hariel-whitelight#657557
https://www.czarodzieje.org/t20986-hariel-whitelight-dziennik#67
Symphony O. Seaver QzgSDG8

Administrator

Symphony O. Seaver Empty

PisanieSymphony O. Seaver Empty Re: Symphony O. Seaver  Symphony O. Seaver EmptySob Mar 18 2023, 15:35;

RAVENCLAW!

Witamy Cię na Czarodziejach! Twoja karta zostaje zaakceptowana, dostajesz więc uprawnienia do gry. Poniżej znajdziesz przydatne w dalszych krokach na forum linki, z którymi warto abyś się zapoznał!

Następne kroki:
stworzenie poczty
założenie relacji
zaczęcie gry
rozwój postaci

Życzymy

miłej gry!

Powrót do góry Go down

Symphony O. Seaver

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1