[right] <div style="font-family: 'Qwigley', cursive; font-size: 25px; margin-top: 5px;">Z powazaniem, Hyung Jin-woo, klasa VIII Hufflepuff</div>[/right] </div></div></center>
Ostatnio zmieniony przez Hyung Jin-woo dnia Czw Wrz 21 2023, 16:21, w całości zmieniany 3 razy
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Fantastyczny uczestniku koła realizacji twórczych!,
Chciałabym zaprosić Cię na spotkanie Koła Realizacji Twórczych! Weź ze sobą dobry humor i gotowość do niespodziewanego! Tematem przewodnim naszego spotkanie będzie improwizacja i wyraz artystyczny! Termin: 15. 03. 2023 r. Miejsce spotkania: Sala realizacji twórczych Godzina: 18:30
Harmony Seaver
Mechanicznie czas na napisanie wejścia na spotkanie do 15.03 do godziny 18:30, po tym publikuję pierwszy etap (wciąż będzie można wtedy dołączyć).
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Ostatnio bardzo świerzbią mnie rączki, poćwiczyłabym rzucanie zaklęć. Ale samemu to żadna frajda! Co powiesz? Ja, ty i rozłożyste drzewo nad jeziorem. Powiedzmy jutro, o 16?
Val
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
Mam przyjemność poinformować Cię, że wraz z profesorem Swansea jesteśmy w trakcie przygotowania trzydniowego wyjazdu w plener! Mamy zgodę od szkoły i pozostało już tylko przygotować wszystkie rzeczy i, co najważniejsze, Was! Najwspanialszych Kółkowiczów! <3
Z tego powody wysyłam drobny kwestionariusz, który pomoże profesorowi i mi dopiąć wszystko na ostatni guzik, żebyście mogli się świetnie bawić i niczym nie przejmować!
Bez zdradzania zbyt wiele, plener będzie składał się z, oczywiście, malowania, muzyki, pozyskiwania składników i gotowania. By mógł się odbyć bezpiecznie, od każdego CHĘTNEGO na wyjazd potrzebujemy odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Czy masz jakieś alergie? Jakie? 2. Czy przyjmujesz eliksiry na alergię? Jakie? 3. Czy przyjmujesz inne leki i eliksiry poza tymi na alergię? Jakie? 4. Czy masz jakieś alergie pokarmowe? Jakie? 5. Czy trzymasz się specjalnej diety? Jakiej? Jakiego jedzenia unikasz?
Prosiłabym o nadsyłanie do mnie jak najszybciej odpowiedzi na powyższe pytania. Odpowiedź na pytanie oznacza chęć wzięcia udziału w plenerze!
Mam nadzieję, że jak najwięcej z nas będzie mogło wziąć udział w wyjeździe! Jesteście niezastąpieni! <3
Oczywiście, że postaram się pomóc w miarę moich możliwości. Proszę wskazać dogodne miejsce na spotkanie, które będzie odpowiednie do podzielenia się szczegółami problemu
Joshua Walsh Opiekun Hufflepuff
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : Duże, piwne oczy i pierścień z czerwonym klejnotem na palcu. Zazwyczaj trzyma się z boku i nie angażuje, jeśli nie musi - nie, że jest nieśmiała, raczej ma wszystko w dupie.
Jak się zapatrujesz na wspólny trening quidditcha z przyszłą przeciwniczką? Moje umiejętności mogą Cię zrzucić z miotły, serio!!! Nie chciałbyś tego przegapić.