C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Lenny to bardzo miła sówka, ale już tyle świata z Remy zwiedził, że jego wewnętrzny kompas nie zawsze do końca styka. Jakieś opóźnienia w dostarczeniu listu lub odesłaniu odpowiedzi? Lenny najprawdopodobniej znowu zapomniał, w której części świata jest.
Przepraszam. W moim życiu ostatnio dużo się dzieje, zapomniałem nawet o twoich urodzinach, ale ze mnie dupek. Powiedz mi tylko gdzie i kiedy, a będę, choćby zaraz. Jestem aktualnie w Wenecji, ale ogarnę pierwszy lepszy świstoklik jeśli będzie trzeba. Wszystkiego najlepszego, pamiętaj, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Wiem, że do zobaczenia już niedługo.
Ben
Benjamin Auster
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 180 cm
C. szczególne : zagojone blizny po cięciach na przedramieniu zakryte zazwyczaj koszulą z długim rękawem
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Mam nadzieję, że spędziłaś je w cudownym towarzystwie kochających przyjaciół. Życzę samych sukcesów na polu łyżwiarskim oraz w Hogwarcie. Ucz się pilnie, a osiągniesz bardzo wiele. Przesyłam niewielki upominek.
Ariadne Wickens
W przesyłce jest ciastko, fałszoskop oraz fiolka eliksiru wiggenowego.
Ruby Maguire
Rok Nauki : II studencki
Wzrost : 160
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
ZAWIESZENIE?! ZAWIESZENIE?! I BAN NA QUIDDITCHA?!!!!! W PIERWSZY, CHOLERA DZIEŃ??? JA ROZUMIEM TROCHĘ POŁAMAĆ REGULAMIN, ALE ŻEBY DAĆ SIĘ ZAWIESIĆ W QUIDDITCHU?! BĘDĘ NA KOLANACH BŁAGAĆ HUXA, ŻEBY CIĘ ODWIESIŁ NA MECZ CHOCIAŻBY, ALE JAK WRÓCISZ DAM CI TAKI WYCISK, ŻE PRZEZ MIESIĄC BĘDZIESZ MIAŁA ZAKWASY I NA KIBLU NIE USIĄDZIESZ!!
RUBY!!!
Wzrost : 160
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
TY SIĘ NAWET TŁUMACZYĆ MI NIE PRÓBUJ POGADAMY JAK WRÓCISZ Z ZAWIESZENIA I JAK BĘDZIESZ SIĘ ZE MNĄ CZOŁGAĆ PRZED HUXEM I PATTONEM, ŻEBY NA MECZ WRÓCIĆ I SPRÓBUJ MARUDZIĆ JAK BĘDZIESZ MUSIAŁA STOPY PATOLOWI CAŁOWAĆ
RUBY
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Coś Ty odjebała, że Patol wygląda, jakby się od miesiąca wysrać nie mógł? Słyszałem już tyle plotek, że wolę zapytać u źródła, bo to na pewno ciekawsze niż opisywanie historii Dnia Moździerza na HM....
Max
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
NA DUMBADERZE? xDDDDDD Nie powiem, pomysł oryginalny, ale pamiętaj gdzie jesteś, tu trzeba czytać między wierszami regulaminu, a Patol to w ogóle robi co chce bo się wszyscy boją, że ich w bobki pozamienia. No ale nie powiem, szanuję bardzo. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja lubię odpierdalać w pierwszy dzień...
A bo ten kretyn Morris, kazał nam opisać wybrany dzień karnawału. Jakby w ogóle go to obchodziło. I nas.... Ja pierdolę, Remka dlaczego ja wracałem do tej szkoły....? O Domim? Przyjmę wszystko :D
Max
Kochana czy to prawda?! Podobno chciałyście z Mulan wlecieć nago do Wielkiej Sali na hipogryfach! Słowo daję, zaprzeczam tym wszystkim plotkom, ale musiałam dzisiaj rozgonić stado trzecioklasistek, które mówiły, że chciałyście tańcem brzucha przekonać Pattona do przychylniejszych ocen z transmutacji! Jawna potwarz! Bezczelne oszczerstwa! Ale Remciu, podobno byłyście pod wpływem nielegalnych substancji. Nie wierzę w to, ale muszę to usłyszeć od Ciebie. To potwornie poważne oskarżenia! Mam wrażenie, że pół szkoły już o tym plotkuje, ktoś nawet twierdził, że Mulan ściągnęła specjalnie smoka, ale przecież to absurd. Nie daję wiary pomówieniom, ale Kochanie, muszę wiedzieć co się stało! Jesteś cała? Wszystko dobrze? Czy to prawda, że cię zawiesili? Jeśli tak, to musimy się koniecznie spotkać w Hogsmeade, tego przecież nie mogą nam zabronić! Daję słowo, myślałam, ze dostanę ataku serca.
Ania
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : I studencki
Wybieram się dzisiaj do Black Cat Diner w Hogsmeade popracować przy zamówieniu na amulety i coś zjeść. Może masz ochotę dołączyć? Nurtuje mnie pewna sprawa związana z domem i wolałbym to przegadać w cztery oczy.
z okazji zakończenia zawieszenia, informuję o dalszych krokach, jakie podejmuję w związku z Pani wybrykami mającymi miejsce podczas rozpoczęcia roku szkolnego.
W każdą sobotę (od 23 września do 14 października włącznie) oczekuję Pani obecności w łazience Jęczącej Marty. Tam od ósmej rano do dwunastej będzie mogła Pani przemyśleć swoje zachowanie podczas porządkowania całego pomieszczenia. Różdżka, oczywiście, nie będzie potrzebna, a woźny dostarczy wszelkie niezbędne środki czystości. Przypominam także, że dalej obowiązuje Panią zakaz udziału w kółkach zainteresowań oraz treningach i meczach quidditcha. Do odwołania.