[justify] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. [/justify]
[justify]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. [/justify] [right]<div style="font-family: 'Jim Nightshade';font-size: 25px;"><br>Atlas Rosa</div>[/right] </div> </div></center>
[justify]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.[/justify] [right]<div style="font-family: 'Jim Nightshade';font-size: 25px;"><br>A R</div>[/right] </div> </div></center>
Znalazłem rozwiązanie Twojego problemu, o którym rozmawialiśmy ostatnio przy tostach i jajecznicy. Podczas nocnego spaceru po zamku Panna Milburn wyraziła ogromną chęć pomocy Tobie przy obowiązkach. Stawi się u Ciebie o czwartej. Pokaż jej proszę wszystkie niuanse związane z Twoimi obowiązkami, dokładnie i bez pośpiechu. Upewnij się też, że jest adekwatnie ubrana, bo wygląda na to, że ma z tym pewien problem.
A. Morris
Wacław Wodzirej
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 172 cm
C. szczególne : Miodowe końcówki włosów | dziwny wąs pod nosem | pieprzyk po lewej stronie nosa | blizna na lewej ręce | zawsze gotów rzucić w Ciebie kasztanem
Chcę adoptować magiczne zwierzątko, ale: 1) nie wiem jak to się robi 2) nie wiem jakie 3) to totalnie zły pomysł. Będę wdzięczny za obiektywną odpowiedź.
Niech ten rok będzie dla Ciebie tak dobry jak Ty jesteś dla innych. Wesołych Świąt! ~ Ada
Dołączony podarunek:
model smoka (kataloński ogniomiot), zestaw wełnianych ręcznie robionych skarpet O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Może przydać się w trakcie niejednego trudniejszego zlecenia. Wesołych świąt, Nakir
Dołączony podarunek:
szklany skarabeusz O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Z okazji świąt chwalimy się i dziękujemy za pomoc. Spokojnych świąt, Jamie
Dołączony podarunek:
model smoka: heberydzki czarny + zdjęcie O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt Atlasie dla Ciebie i Picklesa!
Irvette
Dołączony podarunek:
Sadzonka Chmurnika, butelka dobrego francuskiego wina, Książka o optymalizacji i organizacji dużych terenów zielonych dla Picklesa O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Z życzeniami Wesołych Świąt i podziękowaniem za pomoc.
Dołączony podarunek:
Sweter w pegazorożca, jednoczęściowy strój ochronny ze smoczej skóry (+1 do ONMS) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Dla Atlasa, Od Noreen
Dołączony podarunek:
fiolka eliksiru chroniącego przed ogniem O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Atlasie, Dziękuję za wszystko, czego nauczyłeś mnie w tym roku. Wesołych Świąt! Bridget
Dołączony podarunek:
Figurka smoka (szwedzki krótkopyski), butelka Wina Skrzatów O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Dołączony podarunek:
Butelka ognistej whisky, papierosy z raptuśnikiem, eliksir euforii, gromu i czuwania. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Dziękuję Ci za wszystko, co zrobiłeś dla mnie przez ostatnie pół roku. Jesteś wspaniałym przyjacielem i życzę Ci wszystkiego, co najpiękniejsze na święta. L.
Dołączony podarunek:
Kieszonkowa sztaluga klasyczna O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Drogi Atlasie, ostatnio odkryłam jak trudna potrafi być współpraca z obcojęzycznym klientem. Niech ten drobiazg ustrzeże Cię przed podobnymi komplikacjami. Przesyłam również ciasteczka dla Kwarca, moi podopieczni szaleją na ich punkcie. Spokojnych świąt.
Kati
Dołączony podarunek:
Tłumaczki oraz puszka pełna zdrowych ciasteczek dla pegazów. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Potrafisz okiełznać stworzenia i ludzi bez pomocy czarów, czemu jednak nie skorzystać z dobrodziejstw tak twórczej magii jak muzyka? Spokojnych świąt życzy Nicholas
PS Metus tęskni za Twoimi Chariukami. Co powiesz na wspólny spacer po Dolinie, zanim na dobre pożegnamy stary rok?
Dołączony podarunek:
Harmonijka Hypnosa (+1 DA) i psie smaczki O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Na moje wewnętrzne oko tego modelu jeszcze nie posiadasz. Powodzenia w okiełznaniu go, wpakował mi się w sadzonki asfodelusa kiedy usiłowałam go wepchnąć do pudełka. Klepsydrę sugeruję podrzucić Picklesowi w najbliższą niedzielę, szkoda tak wyśmienitego omletu. Xan
Dołączony podarunek:
Model smoka (rogogon węgierski), zwierzęca klepsydra oraz dwa zestawy naturalnych kosmetyków - jeden dedykowany na potrzeby Atlasa, drugi do pielęgnacji różnego rodzaju sierści, kopyt i łap. O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wszystkiego co najlepsze na te święta i cały nadchodzący nowy rok. Szukaj wciąż inspiracji!
Christopher
Dołączony podarunek:
sadzonka dymnicy model smoka: walijski zielony O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Wesołych Świąt!
Święty Mikołaj
Dołączony podarunek:
Magiczna Karimba (+2 OPCM) O przedmiotach można przeczytać więcej w spisach.
Finnegan Gilliams
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
bardzo dziekuję za niepodziewany prezent. Chciałbym się jakoś odwdzięczyć, więc wysłam rozwtór wapna do pobielenia drzewek owocowych na mój koszt. To taki pół-prezent, bo i tak miałem Ci go wcisnąć. Wiem, że trochę masz tych drzewek, a dobrze jest pomalować pnie, żeby nie pękały od wahań temperatur i były silniejsze na wiosnę. Mam nadzieję, że spędziłeś Święta tak, jak tego potrzebowałeś.
Szczęśliwego Nowego Roku Finn Gilliams
Do listu dołączono roztwór wapna palonego xD
Wally A. Shercliffe
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 197 cm
C. szczególne : wzrost, a oprócz tego sporo mniejszych i większych blizn, z których każda ma swoją historię. Na prawym ramieniu ma tatuaż przedstawiający wydrę.
dziękuję Ci za prezenty - są i piękne, i praktyczne, a w dodatku trafione. Sprawiłeś mi wielką radość. Mam nadzieję, że spędzisz te Święta z najbliższymi, w domu rodzinnym - nadal czasem myślę o tym, jak pięknie go wspominasz i jak czarownym musi być miejscem. Załączam drobiazg, który mam nadzieję, że sprawi Ci przyjemność - gdy tylko go zobaczyłam, pomyślałam o Tobie. Serdeczne życzenia świąteczne!
Isolde
P.S. Przepis na ciasteczka jest w mojej rodzinie od ponad stu lat. Mam nadzieję, że będą Ci smakowały.
(do listu dołączono paczuszkę, w której znajdował się jedwabny komplet: fular z poszetką, a także niewielka blaszana puszka z korzennymi ciasteczkami łączącymi w sobie słodycz i wyrazisty korzenny posmak)
Isolde Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177 cm
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
Nowy Rok zmotywował mnie do realizacji pewnych planów, w związku z czym stałam się dumną posiadaczką domu na wybrzeżu Kornwalii. Gdybyś miał ochotę mnie odwiedzić, z przyjemnością spełnię swoją obietnicę i przygotuję dla Ciebie plumpki w miodzie. Ocean zimą też ma swój mroczny urok - może zdołam Cię do niego przekonać.
Isolde
Isolde Bloodworth
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
jakże mogłabym zapomnieć? Jedną z moich wad jest moja dobra pamięć, a drugą tendencja do dotrzymywania danego słowa. Doskonale, może wobec tego sobota po południu?
Isolde
Isolde Bloodworth