C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego. Na prawym przedramieniu wielka i paskudna blizna, ukrywana metamorfomagią i ubraniami
Trochę mnie denerwuje, że jest nieostre przy jednoczesnym ziarnie, ALE Ruby jest tutaj super śliczna i taka... normalna po prostu, a tej normalności często na avkach brakuje. Jest kompletnie wakacyjna i za ten vibe daję 8.5
Kolorki super i bardzo wakacyjny vibe! Mam jednak wrażenie, że Jess jest tu starsza niż powinna ale ja nie umiem oceniać po wieku, więc może to tylko moja schiza. Dam 9,5
It's Soton baby!
There's no mountain I can't climb, there's no tower too high, no broom that I can't learn how to fly.
C. szczególne : Pierścień na palcu lewej ręki (pochłaniacz magii), podłużna blizna na prawym przedramieniu, skórzana rękawiczka na prawej ręce zakrywająca objętą martwicą dłoń (klątwa)
C. szczególne : irlandzki akcent / super magiczna proteza lewej ręki / szpetne blizny na klacie i jeszcze szpetniejszy tatuaż "fillin are my live" na przedramieniu / pachnie czarodidasem ale ładniej niż august