Autor Wiadomość C. szczególne : Podobnież duże oczy, trzy podłużne blizny po pazurach od lewego nadgarstka aż do łokcia, bardzo jasne, blond włosy
Re: Oceń avatar! Wto Kwi 27 2021, 22:04; Drażni mnie ucięta fryzura i to z dwóch stron. Nie wiem, coś mi nie leży do końca, ale nie umiem sprecyzować co dokładnie. 7
C. szczególne : Piegi na twarzy i ciele. Kilka blizn po szponach na ramionach i jedna na skroni, skrupulatnie zakrywana włosami.
Re: Oceń avatar! Wto Kwi 27 2021, 22:21; W końcu cię złapałam i mogę dać 10. Jest idealny, od niezwykłej atmosfery, po kolorystykę
______________________ H a p p y, b u t a l i t t l e l o s t
well, i don't know what i don't know so i'll kick my shoes off and run into the setting sun
Dodatkowo : Mistrz Pojedynków I Edycji Profesjonalnej Ligi, Prefekt naczelny
Re: Oceń avatar! Czw Kwi 29 2021, 00:23; 9 co najmniej
______________________ An investment in knowledge pays the best interest.
Re: Oceń avatar! Czw Kwi 29 2021, 19:53; 9 bo coś tu jakość nie pykła, ale ogólne bardzo fajny, podoba mi się
C. szczególne : Piegi na twarzy i ciele. Kilka blizn po szponach na ramionach i jedna na skroni, skrupulatnie zakrywana włosami.
Re: Oceń avatar! Czw Kwi 29 2021, 22:53; Najlepszy jaki miałaś kiedykolwiek na wszystkich kontach D: 10
well, i don't know what i don't know so i'll kick my shoes off and run into the setting sun
C. szczególne : Tatuaż z runą "Jera" na lewym pośladku
C. szczególne : wszędzie nosi ze sobą bezdenny plecak; na głowie czapka z daszkiem + kaptur bluzy
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
C. szczególne : Zawsze nosi czarną bluzę z haftem tańczącego Derwisza z tyłu wraz z kojotem i wilkiem z przodu na rękawach, pisze lewą ręką, rzuca zaklęcia prawą, na której palcach nosi Sygnet Myrtle Snow, Pochłaniacz Magii i Pierścień Sidhe. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
C. szczególne : wszędzie nosi ze sobą bezdenny plecak; na głowie czapka z daszkiem + kaptur bluzy
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek), obrączka z białego złota na palcu serdecznym lewej dłoni
Dodatkowo : metamorfomagia
C. szczególne : Przedramiona pokryte w znakach runicznych i symbolach szamańskich, będące dawnymi oznakami jego powiązań z czarną magią. Na plecach posiada skaryfikację heksagramu, obecnie zabliźniony acz nadal możliwe do wyczucia wypuklenia. Pozostają zakryte pod ubraniami. Blizny po poparzeniach na wewnętrznych stronach dłoni.
C. szczególne : irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
Re: Oceń avatar! Czw Maj 13 2021, 10:41; zdjęcie jest bardzo fajne, ale nie pasuje mi na avek, nie widać w ogóle twarzy i jakoś tak mi to psuje wszystko - 6
______________________ Be brave to stand for what you believe in even if you stand alone.
Re: Oceń avatar! Pon Maj 17 2021, 22:40; Nie leżą mi te kolory, tak jakby fioletowawy za bardzo, ale tak poza tym jest super, 8.5
Re: Oceń avatar! Wto Maj 18 2021, 00:01; Fajny jest, ale już mnie skręca, żebyś zmienił na coś nowego :D daję 9, bo trudno mu cokolwiek zarzucić, ale chcę cię jakoś zmotywować do skrojenia nowego
Re: Oceń avatar! Wto Maj 18 2021, 00:07; PIĘKNA WIOSENNA HOPE 12/10
______________________ Be brave to stand for what you believe in even if you stand alone.
Re: Oceń avatar! Wto Maj 18 2021, 00:28; No, łap 10, słodziaku
C. szczególne : burza kręconych, jasnych włosów; runa protekcyjna za lewym uchem
Re: Oceń avatar! Wto Maj 18 2021, 19:10; 9, bo coś zbyt dojrzale tu wygląda moim zdaniem
Re: Oceń avatar! Wto Maj 18 2021, 19:23; bardzo mi się kolory podobają, ale trochę za daleko mi się wydaje, więc
8
C. szczególne : intensywny zapach cygara na ubraniu, dobrej jakości ubrania, spod kołnierza, przy szyi wystaje gruba warstwa bandażu.