C. szczególne : Pierścień na palcu lewej ręki (pochłaniacz magii), podłużna blizna na prawym przedramieniu, skórzana rękawiczka na prawej ręce, zakrywająca objętą martwicą dłoń (klątwa)
C. szczególne : Piegi, tatuaże na całym ciele, kolczyki, od czasu do czasu makijaż i pomalowane paznokcie. Często farbowane włosy, aktualnie brąz wchodzący w czerń. Chorobliwie biała cera. Krzyż Dilys na łańcuszku na szyi.
Sam wizerunek średnio mi leży, ale tutaj oeniamy avatary, nie wizy :) Ode mnie 8,5. Nie wiem, czy to kwestia mojego ekranu, ale mam wrażenie, że avek mógłby być nieco ostrzejszy.
C. szczególne : Charakterystyczne kości policzkowe, zwykle podkreślone taflą rozświetlacza, wystające obojczyki, wysoki wzrost zwykle dodatkowo podkreślony szpilkami oraz kilka pieprzyków na lewej części brzucha.