Chcę Wam zaoferować możliwość kupienia eliksirów leczących rany (dosłownie: wiggenowego) po znacznie mniejszych kosztach, aniżeli w aptece bądź sklepie z eliksirami.
W przypadku zakupienia jednej fiolki, cena za nią wynosi 25g (słownie: dwadzieścia pięć galeonów), co w stosunku do ceny z apteki stanowi mniej niż 50% standardowej kwoty. Niemniej jednak, w przypadku zakupienia zestawu trzech fiolek, cena za jedną w komplecie będzie wynosiła 20g (słownie: dwadzieścia galeonów).
Zamówienie można złożyć poprzez wysłanie odpowiedniej wiadomości z wyliczoną ilością galeonów, podaną liczbą eliksirów i adresem zwrotnym. Składników nie trzeba wysyłać.
W przypadku skorzystania z usługi i zadowolenia - okażę niemą wdzięczność za polecenie mnie innym osobom.
Pozdrawiam,
Anonimowy Eliksirowar
List jest anonimowy, na innym papierze, z innym krojem pisma i atramentem, wysłany publiczną sową.
Dla Ciebie: Jeżeli zechcesz kupić eliksiry wiggenowe, będę mega wdzięczna. Oferuję 25g w stosunku do ceny ze sklepu wynoszącej 55g, w tym nie musisz płacić za składniki. Wesprzesz lokalny interes. Same korzyści, co nie? Polecam mocno!
C. szczególne : Przedramiona pokryte w znakach runicznych i symbolach szamańskich, będące dawnymi oznakami jego powiązań z czarną magią. Na plecach posiada skaryfikację heksagramu, obecnie zabliźniony acz nadal możliwe do wyczucia wypuklenia. Pozostają zakryte pod ubraniami. Blizny po poparzeniach na wewnętrznych stronach dłoni.
Praca nie zawiera rażących błędów, jej długość jest stosowna a argumentacja użyta przy danych runach sprawia, że nie mam żadnego sprzeciwu przydzielenia panu oceny Powyżej Oczekiwań.