Autor Wiadomość C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:14; No już, już spokojnie. Wiesz, że nie naruszył bym tak Twojej prywatności
A jak myślisz, co?
Tak, zdecydowanie określenie "chuj" I "wysoki" Wskazuje na tego samego kretyna
C. szczególne : Paraliż prawej ręki, blizny, opisane w dzienniku postaci.
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:16; Przecież wiem
.
*Nadal stoi niewzruszony* No krzywdy mi nie zrobisz.
No siema, kretynie.
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:23; Ty wiesz, że mój tyłek bez tego wytrzyma?
*Rozkłada się wygodnie*
Stary, nie wiesz, jak i w chuj. Sekundy bez Ciebie nie mogę wytrzymać, no.
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:28; No to bierz i korzystaj, nie wszystkim daję od razu pomasować moje dupsko
*Mruczy*
Ja Ciebie? Ja przeciez grzeczny jestem, to Ty mnie tutaj molestujesz!
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:34; Oho! Czym sobie zasłużyłem na taki przywilej? * Jedną ręką wciąż masuje, drugą powoli zaczyna błądzić gdzieś indziej*
Co tak mruczysz, co kocie?
Ty mnie! Ja tylko zaproponowałem żebyś rozgościł się w lochach
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:43; Znam Cię, Ty mnie znasz, ogólnie nie widzę przeciwwskazań. I Co ufam, do jasnej ciasnej.
*Mruczy głośniej, kiedy ta łapka błądzi gdzieś indziej*
A nie mogę? Jeżeli coś jest przyjemne, to raczej mruczę. A jeżeli coś mi się nie podoba, to syczę i gryzę.
Ale Ty mnie zaprowadziłeś do ulubionego miejsca!
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:48; Okej to brzmi jakby miało sens
* Całuje w kark nie przestając błądzić*
Warto pamiętać
Na pewno zwrócę na to uwagę w przyszłości
Chciałem tylko żebyś zobaczył pełen potencjał i gościnność naszych lochów. Nie moja wina, że poczułeś się tam swobodnie ;)
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 20:56; Możliwe, iż ma jakiś sens. Może. Nie zaprzeczam.
*Lekko się odchyla i spogląda na Maxa, mrucząc jeszcze głośniej* Ty to lubisz sprawdzać moją cierpliwość i wytrzymałość, hmm?
Ty to miałeś sprawdzić, czy będę mruczeć, jak mnie za uszkiem podrapiesz.
Czeeej. Ja poczułem się tam swobodnie? To Ty do mnie podszedłeś i zacząłeś całować, ziom.
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:02; * Korzysta z okazji i całuje w usta * Wręcz uwielbiam
Zostawię to na kiedy indziej, chociaż ciekawe czy mruczysz też na inne rzeczy w tym miejscu
* Delikatnie przygryza płatek* Naprawdę będziesz zdałam całą winę na mnie? Gdyby nie Ty mnie też by tam nie było
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:12; Ty, Ty, aż tak mnie nie testuj, dobra?
Mruczę na wiele rzeczy. Wystarczy odpowiednio do mnie podejść.
*Wzdycha* Tak, będę na Ciebie zwalał całą winę, bo to Ty mnie zaprosiłeś do lochów. A poza tym...
VIDEO
GO TO HORNY JAIL
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:15; A to czemu? Czyżbym zbliżał się do granicy Twojej wytrzymałości?
Na pewno przetestuję tę teorię
Wiesz, zawsze mogłeś zawrócić
No już, już idę sobie! * Zabiera ręce i usta i idzie *
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:20; Otóż nie. Wbrew pozorom mam jej dużo. Trudno jest jednak powstrzymać się przez dłuższy przed tym, co przyjemne i całkowicie naturalne. Przed tym, co intryguje.
UFAM CI NO, dlaczego miałbym zawracać? I jak miałem się spodziewać, że... no.
Siedź, ale bez obmacywania. Co Ty na ten kompromis?
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:26; Akurat Ciebie zawsze podejrzewam o największe pokłady cierpliwości
A czego się spodziewałeś po lochach i po mnie?
Może być ciężko ale spróbuję
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:37; Wiem! Trudno tego nie zauważyć, skoro TAK JĄ TESTUJESZ.
Przyjacielskiej, kumpelskiej rozmowy? Chociaż, ja Cię nie znam od stron lochów...
*Odwraca się i leży na plecach* Tak żeby nie kusiło
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:39; To jeszcze nic! Zaledwie lekko ją naruszam
Porozmawiać możemy wszędzie.
Może i dobrze, że nie znasz
No tak bo z tej strony nic nie kusi
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:41; Chyba nie chcę wiedzieć, co się stanie, gdy postanowisz ją bardziej naruszyć...
Niby tak, ale klimacik Wężyków i te sprawy - skąd miałem wiedzieć?
Na pewno nie kusi obolały tyłek! Tego jestem w stu procentach pewien.
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 21:43; Narazie nie mam zamiaru
Musisz bardziej zwracać uwagę na to, co mówi się na korytarzach. Nie wszystko to ploty
No tak, tutaj się akurat nie mylisz
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:01; No i bardzo dobrze, choć osobiście jestem ciekaw. Nawet jak nie chcę wiedzieć.
Będę, poprawię się, ewidentnie!
Widzisz? Da się przez parę minut bez łapek wędrujących po moich miejscach? Da się.
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:07; Wiesz, to się trochę że sobą kłóci
Tylko nie przesadzaj i weryfikuj co słyszysz
Jak trzeba to wszystko się da
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:09; Wiem i to jest głupie. Człowiek chciałby się dowiedzieć, ale jednak nie, no i żyje sobie w takim... no.
Jaaaaasne, będę weryfikował. Gdzie mam się z ewentualnymi pytaniami zgłosić?
No nie wszystko, ale większość rzeczy - owszem. *Rozciąga się*
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:12; W takim chujowym stanie z którym sam nie wie co chce zrobić?
Najlepiej prosto do mnie
Nie za wygodnie Ci tam?
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:16; Dokładnie! Ototototo! Jak dobrze, że mnie znasz.
Zapamiętam na przyszłość! *Robi częściowy salut, bo nadal nie może wstać*
W sumie to bym się ucieszył z kakałka.
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:21; Ciebie, ten stan, wszystko
Ogólnie że wszystkim zapraszam jakbyś miał jakieś wątpliwości
nie pacz tak, nie przyniosę!
Re: Max&Fel Nie 31 Sty - 22:39; Baaardzo trudno zaprzeczyć.
Wszystkim wszystkim? A co Ty, wujek dobra rada?
To daj mi wstać chociaż.