Autor Wiadomość C. szczególne : duże oczy, mocno zarysowane kości policzkowe, gęste i długie włosy oraz blizna na wewnętrznej stronie lewego nadgarstka
C. szczególne : Podobnież duże oczy, trzy podłużne blizny po pazurach od lewego nadgarstka aż do łokcia
Re: Jose & Robin Wto Sty 19 2021, 10:53; Czeeeeść
Coś mi się wydaje, że już posiadam, ale jeszcze nie wiem, jakie
A jakie to plany?
C. szczególne : duże oczy, mocno zarysowane kości policzkowe, gęste i długie włosy oraz blizna na wewnętrznej stronie lewego nadgarstka
Re: Jose & Robin Wto Sty 19 2021, 11:10; dobrze ci się wydaje!
Pamiętasz jak opowiadałam ci o tej wyklętej części mojej rodziny? Znalazłam starą fotografię, jest na niej dziadek i jego dwóch braci, jednego z nich znam
Musimy się dowiedzieć dokładnie, jak nazywa się ten drugi, bo są tylko inicjały na zdjęciach, ale cała trójka była kiedyś zawodnikami w szkolnej drużynie :D
Co powiesz na małe śledztwo? Może zaczniemy w archiwum szkoły?
C. szczególne : Podobnież duże oczy, trzy podłużne blizny po pazurach od lewego nadgarstka aż do łokcia
Re: Jose & Robin Wto Sty 19 2021, 12:45; No pamiętam...
O kurde, ale czad! Musisz mi pokazać to zdjęcie!
Jak byli w szkolnych drużynach, to chyba nie będzie z tym problemu! Taki informacje nie są przecież tajne
Jestem za! Detektyw Doppler melduje się na stanowisku, zwarta i gotowa!
Skoro byli zawodnikami, to możemy też sprawdzić izbę pamięci, tam też powinno coś być
C. szczególne : duże oczy, mocno zarysowane kości policzkowe, gęste i długie włosy oraz blizna na wewnętrznej stronie lewego nadgarstka
Re: Jose & Robin Sro Sty 20 2021, 20:56; Wiem! Jestem zaskoczona, że wcześniej go nie znalazłam :c
Niby nie, ale jeśli Pan M. Nie będzie chciał zostać odnaleziony to nie będzie takie proste :c
Izbę Pamięci? Nie słyszałam o tym miejscu...
Re: Jose & Robin Sro Sty 20 2021, 22:23; Czasami tak jest, że odpowiedzi znajdują się w najmniej oczekiwanym miejscu ;)
No to wtedy wkroczy się z cięższą altymetrią!
To jest komnata, gdzie są wymieniani wszyscy uczniowie i studenci Hogwartu od setek lat, za swoje zasługi; bycie prefektem, członkiem drużyny, super wynik w konkursie zielarskim. Może coś tam być na jego temat
Re: Jose & Robin Czw Sty 21 2021, 08:52; W takim razie zacznijmy od tego miejsca!
Jak tam trafić? Może spotkamy się tam jutro po zajęciach?
Re: Jose & Robin Czw Sty 21 2021, 16:06; Myślę, że to może być dobry pomysł
Z tego co pamiętam, to Izba pamięci mieści się na 3-cim piętrze. Jednak równie dobrze możemy zacząć naszą podróż od wielkiej sali