Autor Wiadomość C. szczególne : Nieliczne pieprzyki na twarzy, powoli powracający naturalny koloryt skóry. Spokojne, harmonijne spojrzenie. Blizny, opisane w dzienniku postaci.
Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:12; Kod: <div class="wizchat">tekst</div>
Zmieniono nazwę konwersacji na "Mycie plecków".
MAX ZRÓB COŚ.
Ostatnio zmieniony przez Felinus Faolán Lowell dnia Sob Sty 02 2021, 16:24, w całości zmieniany 4 razy
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:20; *jest obrażony, urażony i zamierza ignorować osobnika imieniem Felek*
Solberg? Co Ty odpierdalasz? Czemu tańczysz walca w pojedynke? o_O
Ostatnio zmieniony przez Lucas Sinclair dnia Pon Gru 28 2020, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
C. szczególne : Nieliczne pieprzyki na twarzy, powoli powracający naturalny koloryt skóry. Spokojne, harmonijne spojrzenie. Blizny, opisane w dzienniku postaci.
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:21; *tupta niezadowolony* NIE IGNORUJ MNIE.
LUCAS SIĘ NA MNIE OBRAŻA.
Podejrzewam, że ma okres... wiesz, te kobiece sprawy i takie tam.
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:24; Jezu, jak dzieci...
I co papa Maxio ma z wami zrobić, co?
Tańczę, bo lubię! ZABRONISZ MI???
Odrzuciłeś moją miłość to muszę radzić sobie sam
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:33; *odwraca się plecami do Felka* Ktoś coś mówił? Słyszałem jakieś mamrotanie...
Uuuu to jak to TE DNI to lepiej nie wchodzić mu w droge
Że niby z kim? Ja mu nic nie zrobiłem! To on mnie poniżył, obraził i nie wypije u niego ani łyka kakałka już!
Nie no, zabronić, nikt Ci nie zabroni, ale... głupio to wygląda. Zatańcz chociaż z Felkiem XD
Moja miłość jest niestety nie taka jaką byś chciał...
C. szczególne : Nieliczne pieprzyki na twarzy, powoli powracający naturalny koloryt skóry. Spokojne, harmonijne spojrzenie. Blizny, opisane w dzienniku postaci.
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:37; *przykłada palec w geście ciszy* Oto my, dzieci!
Nie, nikt nic nie mówił...
Dokładnie! Jak chcesz, to Ci menstruacyjny uwarzę
.
CZEMU JA CIĘ PONIŻYŁEM
*patrzy na Lucjana* Więcej dla mnie w takim przypadku!
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:40; Czy ktoś mi powie o chuj chodzi, czy mam tu stać i czekać, aż wam się znudzi? Bo tak szczerze, mam lepsze zajęcia
Chyba mam jeszcze jakiś podrzucę wam jako spóźnione prezenty na święta
*Wyciąga rękę w stronę Felcia*
Zatańczysz?
Spokojnie, jeszcze pożałujesz, że mnie nie kochasz
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:47; Mamy fajnego pape, to możemy się kłócić
Ale, Max to Tobie ten menstruacyjny
Poniżyłeś, stary, bo olałeś mój gest wdzieczności!
Jak uwielbiam Twoje kakałko, tak - sam sobie pij, skoro nie umiesz zachować się jak człowiek i przyjąc co Ci sie należy
Ale ja Cię kocham przecież, Solberg
Nie mam czego żałować
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 14:56; Dokładnie, papa nam na to pozwoli.
Wszystkim nam się za niedługo przyda.
Nie potrzebuję gestów wdzięczności, opie. I może nie jestem człowiekiem...?
*Przyjmuje zaproszenie, podając rękę* Chętnie.
Ekhm, czy ja o czymś nie wiem...?
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 15:01; Papa to wam zaraz wyjebie pałką!
Wybaczcie, ale głupszego powodu chyba nie mogłem wymyślić nawet JA
Dzięki, że się o mnie martwisz Lu, ale akurat zażywam regularnie, więc nie potrzebuję dodatkowej dawki
*Wyciąga Felka na parkiet i pokazuje mu swoje kocie ruchy*
Taka miłość to nie miłość. Zobaczysz, jeszcze przybiegniesz po więcej
Lucek po prostu dość mocno zaprzecza, że jego kumpel to dobre ciacho, które chętnie by poobracał
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 15:47; Stary, Ty nas nie strasz swoją pałką!
A kim jesteś? Gumochłonem? W sumie, może rzeczywiście
*patrzy na kocie ruchy Maxia i zastanawia się, gdzie on podpatrzył, że tak się tańczy*
Felek, nie wiesz, że darzymy się miłością braterską? To znaczy ja, bo za niego nie ręczę, co mu się tam pod tą kopułą natworzyło
Najpierw, Solberg załatw mi ten eliksir pamięci, zobacze czy wgl dobrze całujesz
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 15:55; Czekaj tylko, jak ja swoją wyciągnę.
Oboziu, Lucas, znalazłeś moje powołanie.
No właśnie widzę, że coś mu się we łbie natworzyło i mnie to zastanowiło.
Lucas, nie zaprzeczaj, tylko bierz!
Re: Mycie plecków Pon Gru 28 2020, 15:59; Grozisz, czy obiecujesz?
Ej! Mnie w to nie mieszaj! Ja miałem powody
Na co mam potrzebować? Na nowy dywanik w dormitorium? Weź się puknij w łeb
Felek gumochłon *wyobraża to sobie*
tNo nawet nawet Ci pasuje
tWolicie nie wiedzieć ;)
Bierz mnie kocie!
Poza tym jak śmiesz wątpić! Pamiętam, że Ci się podobało
Re: Mycie plecków Sob Sty 02 2021, 18:30; Cześć!
A mnie to już nie zapytasz jak sie czuje?
A mój Sylwek prawie jak impreza sześdziesięciolatka. W domu, ze współlokatorami
Re: Mycie plecków Sob Sty 02 2021, 18:36; Hej, Lucas, jak się czujesz?
A, czyli typowo, ale za to bez konieczności przemieszczania się. Praktycznie.
Na drugie.
Ty, jemu jeszcze się nie odwidziało?
Re: Mycie plecków Sob Sty 02 2021, 18:54; Ucz się praktyczności ode mnie
I nawet kaca nie mam XD To chyba już starość
Max, ja nie wiem do kogo Ty mówisz, ale to bez różnicy - i tak mnie przerażasz. Istnieje jakieś antidotum na eliksir miłosny?
Felek, zdaje się, że Ty mu się nigdy nie odwidzisz XD
Re: Mycie plecków Sob Sty 02 2021, 18:57; Spędziłeś go z Gab? Pamiętasz wszystko?
Do Felcziego a do kogo
Na eliksir miłosny? Co Ty na elki nie chodziłeś? Oczywiście, że jest! A co, ktoś Cię nakarmił?
Jak mógłby mi się odwidzieć?
Re: Mycie plecków Sob Sty 02 2021, 19:01; Moja praktyczność skończyła się na tym, że sobie rozbiłem eliksir z testosteronem, stłukłem sobie dupę w upadku z wysokości około trzech metrów, a do tego o mało co się nie przeziębiłem i straciłem dwadzieścia galeonów.
Starość nie radość, kiedy spadek na wnuki przepiszesz? Pewnie czekają niecierpliwie.
Japizgam, ile to trwa już... Urocza klucha się z niego zrobiła, nie ma co.
...