Autor Wiadomość C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Juanita&Felixo Wto 8 Gru - 12:29; Herbata brzmi dobrze :)
Żadna droga nie prowadzi donikąd Brooks. A Ognista droga zawsze prowadzi do szczęścia
C. szczególne : Ciemna grzywka, tatuaże, oburęczność, zapach lawendy
Re: Juanita&Felixo Wto 8 Gru - 22:09; Max, spotkajmy się jutro o 8 na szkolnych Błoniach. Nie zabiorę ci dużo czasu, obiecuję.
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Juanita&Felixo Czw 17 Gru - 22:53; Alpaki zostaw w spokoju! Może być czarna nie jestem wybredny.
Re: Juanita&Felixo Czw 17 Gru - 23:07; ...
...
...
...
Weźcie wy wszyscy znajdźcie sobie kurwa hobby
Re: Juanita&Felixo Sob 26 Gru - 23:23; Brooks!
Czy Ty chcesz mnie wpędzić do grobu?
Powinienem wiedzieć o co kłóciłaś się z Olivią na korytarzu?
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 10:43; jeżeli ktoś chce wpędzić Solberga do grobu, to jest to Solberg
Ja się nie kłóciłam o nic, tylko grzecznie pytałam. To, że Callahan jest tępa jak siekierka do cukru, to już inna sprawa. Spytałam się jej, jak się czuje Boyd i czy mogę się z nim spotkać, a ta skoczyła na mnie z gębą, że "szpieguję dla tchórza Solberga". I ot, cała historia, nie ma o czym gadać, tak więc spokojnie, Felixo
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 13:00; Ciężko się nie zgodzić, a jednocześnie mam wrażenie, że nie tylko ja nad tym pracuję
I ludzie się dziwią, że żałuję, że Hampson mnie nie wyjebał z tej szkoły.
Nie wiem, czy ta odpowiedź mnie pocieszyła, ale mogło być gorzej
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 13:05; Niepotrzebnie się martwisz, Max
Nie odpowiadasz za to, co siedzi w głowie jakiejś gryfonki, i to jeszcze takiej niezbyt bystrej
Ale skończmy temat, nie ma o czym gadać.
Widziałam się z Felkiem w Londynie. Ponoć spędziliście razem święta. Słodziaki
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 13:49; Wow, w końcu ktoś rozumie, że nie umiem kontrolować myśli...
Wybacz, trochę się wnerwiłem
No zaprosiłem go z matką na Wigilię. Było całkiem sympatycznie, gdyby nie fakt że wywołałem świąteczną kłótnię
A Ty gdzie siedziałaś w święta?
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 13:53; Święta bez kłótni, to nie święta ;) O co poszło? Coś poważnego, czy jakieś duperele w stylu "indyk jest za suchy"
Wigilię spędziłam z rodzicami w Soton, a Boże Narodzenie u brata w Londynie.
Kupiłam bratankom dziecięce miotły i uczyłam ich latać
Ostatnio zmieniony przez Julia Brooks dnia Nie 27 Gru - 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 13:54; O użycie różdżki na pokazie talentów
Oooo to wesoło miałaś!
Widok musiał być przeuroczy
Pierwsze kroki jako trener młodzików?
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 14:01; Na pokazie talentów?
Było cudownie <3 Co prawda myślałam, że uda mi sie przez święta odpocząć od latania, ale fajnie się ich oglądało z boku.
Po nowym roku przeprowadzam się do Londynu, więc będę miała dla nich więcej czasu. Zanim trafią do Hogwartu, będą wymiatać
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 14:02; Wymysł mojej przybranej matki. Nie pytaj
Odpocząć od latania? Kim jesteś i co zrobiłaś z Brooks? O_O
Nie gadaj! Kupiłaś mieszkanie? Kurde, gratulacje! Trzeba to opić!
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 14:08; Okeeeej, nie pytam
Nawet Brooks potrzebuje czasem chwili wytchnienia. BTW dzięki za prezent. Opaska działa bez zarzutu
Tak, w mugolskiej dzielnicy, na spółkę z Armstrong
Choć właściwie to kupił je ojciec Arli, bo jest mugolem. Jak już przestaniesz pierdzieć w pasiak, to zapraszam z wizytą
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 14:12; Nie ma sprawy. Mam nadzieję, że w sezonie naprawdę Ci się przyda <3
Kobieta ma zamek i woli mieszkać z mugolami w Londynie. Ona mnie ciągle zaskakuje
Optymistyczna Julka jest optymistyczna
Może do tego czasu wydłużą mi wyrok, czy coś? Nudzi mi się trochę, trzeba coś wymyślić
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 14:18; Przyda się na pewno <3 Btw doszedł prezent ode mnie?
Jak znowu zrobisz coś głupiego, to ci uroczyście obiecuję, że Hampson to będzie twój najmniejszy problem
Arla to... Arla
Chociaż Londyn i mugolska dzielnica to był mój pomysł, to nie sądziłam, że się zgodzi. W każdym razie mieszkanie jest zajebiste, no i nie oszukujmy się. NETFLIX, HERE I COME!
Re: Juanita&Felixo Nie 27 Gru - 14:20; Nie gadaj, że jeden z tych anonimów był do Ciebie! Przecież już mi dałaś prezent...
Grozisz, czy obiecujesz?
To jest chyba najlepszy opis tej kobiety
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Magia rządzi, ale bez kompa nie wyobrażam sobie mieszkać.