C. szczególne : blizna z pazurów wzdłuż kręgosłupa do połowy pleców; na ramionach tatuaże run nordyckich wpisanych w islandzką, mistyczną symbolikę i zarys skalnych grani
C. szczególne : wysoki i szczupłej postury | blizny wokół ust i na twarzy | białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie | chodzi w garniturowych spodniach i ciemnych koszulach zamiast szat
na maksa kojarzy mi się z high school musical (+100 do oceny), ale wolałabym trochę bliższy kadr, żeby buźkę podziwiać - 9, bo cudnie się z podpisem (+ milion pięćset sto dziewięćset) i rangą komponuje
Jezu, faktycznie zmieniasz te avki szybciej niż ogarniam xDD Może ta perspektywa jakoś w tym wypadku super mnie nie przekonuje, ale chyba nie potrafię nie lubić buzi Calineczki. Daję Ci 7 ale wsparte miłością, więc to tak, jakbyś dostała 11
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach po błędach popełnianych w młodości podczas ważenia eliksirów, ukryte po metamorfomagią
Nie jest idealny, buzia zdecydowanie ma znacznie lepsze kadry, ale uwielbiam fakt, że on tutaj faktycznie wygląda na swoje 16 lat i za to kocham ten avek! /10
Nie przepadam za nim, nie pasuje mi tu ta skala szarości, wygląda jak ze starej gazety i to wrażenie potęguje chyba ten dziwny kąt od góry. Ale zgadzam się z Becią, ogrooomną zaletą jest to, że wygląda na swój wiek i właśnie dlatego daję 7