Już pisałem na disco, więc powtórzę i tu. Mój ulubiony Tadzik i cieszę się, że nie dałaś tego zakapiora od Ala Capone milion beczułek nielegalnej whisky/10
C. szczególne : blizna z pazurów wzdłuż kręgosłupa do połowy pleców; na ramionach tatuaże run nordyckich wpisanych w islandzką, mistyczną symbolikę i zarys skalnych grani
C. szczególne : wysoki i szczupłej postury | blizny wokół ust i na twarzy | białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie | chodzi w garniturowych spodniach i ciemnych koszulach zamiast szat
Jest w jakiś sposób niedoskonały (ma jakiś dziwny kadr), ale mimo to bardzo mi się podoba. Gdyby był minimalnie inny kadr (bardziej w centrum i mniej bieli u góry) to byłoby idealnie. W sumie to szczere 9. Bardzo fajne kolory i vibe. Przypomina mi trochę Arlowy :D
edit: zwracam honor i podnoszę ocenę o połówkę, bo mój avek też dziwnie tutaj wygląda jakościowo niech mi ktoś powie czy po prostu jest kiepski, czy co tu się dzieje XD bo w sumie wzięłam gotowca jak nigdy i może to tego wina.