Autor Wiadomość C. szczególne : pomalowane usta, wyprostowane plecy, nowy wizerunek, smutek w oczach
Re: Oceń avatar! Pią 25 Gru - 21:54; O niebo lepszy od poprzedniego! Mocne dziewięć .
Re: Oceń avatar! Sob 26 Gru - 0:25; Bardzo fajny, aż mnie zmroziło i musiałem sobie zrobić barszczu. Mocne 9 .
C. szczególne : Brokat, cekiny, frędzle i kolory. Hipiska, która jest królową parkietów wszelakich.
C. szczególne : Ciemna grzywka, tatuaże, oburęczność, zapach lawendy
C. szczególne : prawie zawsze ma na głowie kaptur albo czapkę
Re: Oceń avatar! Sob 26 Gru - 20:51; Doceniam jej oryginalną urodę jednakże to białe tło za bardzo rzuca się w oczy przy jej czarnym ubraniu, stąd raptem siedem ode mnie c:
Re: Oceń avatar! Sob 26 Gru - 22:32; Git i fajno, ale wygląda wg mnie jakieś 5 lat za dużo. Stąd umiłowane 8 .
C. szczególne : niema, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
Re: Oceń avatar! Sob 26 Gru - 22:41; 6 bo nieco za długi jak dla mnie i niektóre ujęcia takie sobie
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
C. szczególne : Przeszywające błękitne oczy, długie włosy, zadbany zarost, zapach pieprzu, paczuli i bergamoty. Sygnet rodowy na małym palcu.
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja
C. szczególne : Wisiorek z wiecznie kwitnącym, pachnącym asfodelusem.
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : Podobnież duże oczy, trzy podłużne blizny po pazurach od lewego nadgarstka aż do łokcia
C. szczególne : zdarza jej się mówić z japońskim akcentem gdy jest bardzo rozemocjonowana
C. szczególne : Złote okulary | Raczej stara trzymać się z tyłu i obserwować | Przez większość czasu towarzyszy jej jedno z jej zwierząt
Re: Oceń avatar! Pon 28 Gru - 14:01; O nie, ale płakłam teraz
2/10 chcę tamten XD
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
Re: Oceń avatar! Pon 28 Gru - 16:23; XDD(...)DDD K O C H A M
nie przestanę wielbić za sweterek, choinkę w tle i Jess z winem na głowie
C. szczególne : Podobnież duże oczy, trzy podłużne blizny po pazurach od lewego nadgarstka aż do łokcia
C. szczególne : drogie garnitury, burzowe spojrzenie
Re: Oceń avatar! Pon 28 Gru - 20:08; Trochę za duży kontrast i coś mi przeszkadza w pochylonej twarzy, ale dalej ma swój urok i wydaje mi się, wiernie oddaje postać, więc mimo to, solidne 8
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
Re: Oceń avatar! Pon 28 Gru - 20:30; piękny profil pięknego pana, ale mam w głowie zakodowane wyobrażenie Caine'a, które zostało już potwierdzone doborem wielu innych wspaniałych avków, dlatego za ten wlatuje ósemeczka <3 niczego mu nie brakuje, ale były takie warte miliard punkcików!
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
C. szczególne : Grzywka wpadająca na oczy i pierścień z czerwonym klejnotem na palcu.
Re: Oceń avatar! Wto 29 Gru - 4:58; przepraszam, czy pan się da gdzieś wyciągnąć 10!
C. szczególne : Złote okulary | Raczej stara trzymać się z tyłu i obserwować | Przez większość czasu towarzyszy jej jedno z jej zwierząt
Re: Oceń avatar! Wto 29 Gru - 18:36; Na taką... zabiedzoną wygląda
Tylko kolory mi się podobają...
5/10
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Oceń avatar! Wto 29 Gru - 19:21; Lol, jak to, ja uwielbiam av Saski!
A tobie 9, bo wiem, że miewałaś lepsze :P
Re: Oceń avatar! Wto 29 Gru - 22:19; Chyba wolałabym, gdyby był nieco ostrzejszy, ale sama kompozycja jest jak najbardziej bardzo ciekawa i tej bym nie zmieniła
No i te obojczyki! 6,5 od mnie