Autor Wiadomość C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : gęste, rozczochrane włosy; prawa ręka pokryta bliznami
C. szczególne : piegi na całej twarzy
Dodatkowo : Prefekt Naczelny
Re: Oceń avatar! Wto 1 Wrz - 22:49; Hm, jak dla mnie takie 7,5/10
______________________ When will my reflection show Who I am inside
Victoria Brandon
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach po błędach popełnianych w młodości podczas ważenia eliksirów, ukryte po metamorfomagią
Dodatkowo : metamorfomagia
C. szczególne : Styl vintage | Aura wesołości | Chroma prawa noga | Laska - Jarzębinowa Ferula
Re: Oceń avatar! Wto 1 Wrz - 23:09; Poprzedni mi się nie podobał, ale ten wspaniale pasuje do rangi
10
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach po błędach popełnianych w młodości podczas ważenia eliksirów, ukryte po metamorfomagią
C. szczególne : kwiatowy zapach, szeroki uśmiech i radosne iskierki w spojrzeniu; piegi; na szyi zawsze nosi medalik ze św. Antonim.
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
Re: Oceń avatar! Czw 3 Wrz - 2:25; kolory ładniutkie, ale coś mi nie pasuje do końca w kadrowaniu, więc ósemeczka
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
C. szczególne : pomalowane usta, wyprostowane plecy, nowy wizerunek, smutek w oczach
Re: Oceń avatar! Czw 3 Wrz - 6:40; Przepiękne, wakacyjne, łabędzie. Mocne
9,5 (bo nie przepadam za skąpo ubranymi avatarami)
C. szczególne : Styl vintage | Aura wesołości | Chroma prawa noga | Laska - Jarzębinowa Ferula
Re: Oceń avatar! Czw 3 Wrz - 8:43; Kocham ten avatar. Jeden z moich ulubionych na forko ostatnio
Bardzo mocne 10!
C. szczególne : Nieliczne pieprzyki na twarzy, powoli powracający naturalny koloryt skóry. Spokojne, harmonijne spojrzenie. Blizny, opisane w dzienniku postaci.
Re: Oceń avatar! Czw 3 Wrz - 15:06; Przystojniak, nie ma co, ale dałabym może szarość niż biel w tle. 8/10
Re: Oceń avatar! Czw 3 Wrz - 15:11; Wolałabym widzieć całą twarz. Poza tym wiem, że Antoinnette może mieć naprawdę cudne avki. Tutaj 7 ;)
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
Re: Oceń avatar! Czw 3 Wrz - 15:25; Borze, jest boski. Kocham takie klimaty i klimaciki. Chociaż jest jedno "ale" - rozmycie kolorów, bo na pierwszym i drugim planie widnieje podobna kolorystyka. Poza tym - o czym mówiłam - jest bosko. 9,5/10
C. szczególne : Blizna na prawym policzku sięgająca do podbródka oraz oczy, które wyglądają jakby były lekko podbite
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
C. szczególne : Silny włoski akcent, szeroki uśmiech na twarzy, kilka mniejszych blizn na dłoniach, leworęczna