Autor Wiadomość C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : niema, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
C. szczególne : rude włosy, sporo piegów, szeroki uśmiech
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
Re: Oceń avatar! Nie Wrz 20 2020, 09:36; Trochę za blisko, 7/10
______________________ Leżę na łodzi W wieczornej ciszy. Gwiazdy nade mną, Gwiazdy pode mną I gwiazdy we mnie.
Dodatkowo : jasnowidzenie
C. szczególne : kwiatowy zapach, szeroki uśmiech i radosne iskierki w spojrzeniu; piegi; na szyi zawsze nosi medalik ze św. Antonim.
Re: Oceń avatar! Nie Wrz 20 2020, 19:58; O kurde, te kolory
Nie jest to mój ulubiony av Caelestine, ale blisko się plasuje, 10!
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 21 2020, 00:22; Poprzedni był taki wspaniały, że w tym mi jednak brakuje tego czegoś . 9
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 21 2020, 00:23; 7 bo takie kolorki że praktycznie mi się zlewa tło z Brunusiem
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 21 2020, 00:46; patrzę na niego już tak długo i jestem bezustannie zakochana
poza skalą
C. szczególne : Styl vintage | Aura wesołości | Chroma prawa noga | Laska - Jarzębinowa Ferula
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 21 2020, 00:54; Awh. Wolę to jak Katie wygląda w podpisie, niż na avatarze... Jest strasznie przerysowana
Dam 6, przez ten rozstrzał, choć perpowe serduszko mnie boli
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach po błędach popełnianych w młodości podczas ważenia eliksirów, ukryte po metamorfomagią
Dodatkowo : metamorfomagia
C. szczególne : przenikliwe spojrzenie, bladość, silna obecność pomimo milkliwości, ciężki akcent, blizna po poparzeniu na lewym ramieniu powyżej łokcia
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 21 2020, 14:08; Bardzo pasuje do postaci, super jest, 10!
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Oceń avatar! Wto Wrz 22 2020, 02:28; Nie przepadam za zdjęciami tak całkowicie z profilu, ale to jest boskie. 9
C. szczególne : Wysoki wzrost, olbrzymia blizna na ciele, blizny wokół ust, brak węchu i smaku, prawie białe oczy z ciemniejszą obwódką
Dodatkowo : Bezróżdżkowość
C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem;
Re: Oceń avatar! Wto Wrz 22 2020, 22:54; Milion
______________________ I didn't wanna show what lives under my skin
but you're messing with a (cute) beast .
C. szczególne : Wysoki wzrost, olbrzymia blizna na ciele, blizny wokół ust, brak węchu i smaku, prawie białe oczy z ciemniejszą obwódką
C. szczególne : Nieliczne pieprzyki na twarzy, powoli powracający naturalny koloryt skóry. Spokojne, harmonijne spojrzenie. Blizny, opisane w dzienniku postaci.
Re: Oceń avatar! Wto Wrz 22 2020, 22:56; Wolałam tamten
, ale ten też jest dobry
8,5/10
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
Re: Oceń avatar! Wto Wrz 22 2020, 23:58; Kadr stricte z profilu mi się nie podoba, ale ogólnie ta sesja ma boskie kolory
9
C. szczególne : Ciemna grzywka, tatuaże, oburęczność, zapach lawendy
Re: Oceń avatar! Sro Wrz 23 2020, 13:53; Znacznie lepszy od poprzedniego, choć mój faworyt to ten przed-przedostatni :D 8!
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
Re: Oceń avatar! Sro Wrz 23 2020, 14:00; ojej, a ja z kolei wolałam wcześniejsze julkowe avki :c tu siódemeczka!
C. szczególne : chrypka, cichy głos, szare oczy
Re: Oceń avatar! Sro Wrz 23 2020, 15:05; Ona jest prześliczna ale poprzednimi avkami podbiłaś sobie poprzeczkę dlatego osiem i pół (: